Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2003. május 10. 21:15

Újra elindult a Freeblog

Alig egy napos működés után hardverhiba miatt leállt, majd szombaton újra elindult a webnaplóknak tárhelyet kínáló freeblog.hu szolgáltatása. A Magyarországon nem egyedüli -- kifejezetten bloggereknek szánt -- szolgáltatás ingyenes, és bár az ajánlás szerint csak Internet Explorer 6-os használata javallt, tapasztalatunk szerint más böngészővel is egész használható.

Freeblog[HWSW] Alig egy napos működés után hardverhiba miatt leállt, majd szombaton újra elindult a webnaplóknak tárhelyet kínáló freeblog.hu szolgáltatása. A Magyarországon nem egyedüli -- kifejezetten bloggereknek szánt -- szolgáltatás ingyenes, és bár az ajánlás szerint csak Internet Explorer 6-os használata javallt, tapasztalatunk szerint más böngészővel is egész használható.

A webnaplózók legnépszerűbb tárhelyeként ismert Blogger.com rendszeréhez hasonlóan könnyen kezelhető, ám annál valamivel több szolgáltatást nyújtó Freeblog.hu-t már birtokba vették a bloggerek. A Freeblog.hu nem csak plusz tárhelyet kínál a képek és egyéb fájlok számára (mindösszesen 5 megabájtnyit), hanem egy erre alkalmas szkript segítségével a Blogger.com-on megjelent naplót is konvertálni lehet az új helyre, így annak sem kell kétségbeesni, aki korábban ott kezdte el a naplóírást, ám nem akarja veszni hagyni az eddig megjelent bejegyzéseket.

A Freeblog.hu tulajdonosa, üzemeltetője mindenese -- magánemberi mivoltában -- a Mr. A-ként ismert blogger. Az oldal egyébként máris túljutott első krízisén: az indulás másnapján hardverhiba miatt leállt, és egészen szombatig szünetelt a szolgáltatás.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról