Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2003. május 07. 12:08:54

2004 internetcsatlakozási pont épül 2004-ig

Kovács Kálmán informatikai és hírközlési miniszter tegnap átadta az első eMagyarország pontot a 2004-ben 2004 eMagyarország pont program keretében. A közösségi internet-hozzáférési pont Zsombó új postaépületében nyílt meg, amelyet a szakminiszter szintén tegnap avatott fel.

[HWSW] Kovács Kálmán informatikai és hírközlési miniszter tegnap átadta az első eMagyarország pontot a "2004-ben 2004 eMagyarország pont" program keretében. A közösségi internet-hozzáférési pont Zsombó új postaépületében nyílt meg, amelyet a szakminiszter szintén tegnap avatott fel.

Kovács Kálmán informatikai és hírközlési miniszter 2003. május 6-án, kedden felavatta Zsombó község új postaépületét, majd átadta az első eMagyarország pontot. Az eMagyarország pontok olyan nyilvános közösségi hozzáférési pontok, amelyek lehetővé teszik, hogy azok számára is elérhetőek legyenek az interneten közzétett információk, akiknek nincs otthoni (vagy munkahelyi, iskolai) hozzáférésük.

Az Informatikai és Hírközlési Minisztérium határozott célkitűzése, hogy minden magyar állampolgárnak biztosítsa az internethez való hozzáférést, ily módon is elősegítve a digitális szakadék betemetését. Az IHM az európai uniós csatlakozás időpontjáig, 2004. május 1-ig, 2004 eMagyarország pontot kíván létrehozni. A kistelepüléseken, a hátrányos helyzetű régiókban élők számára élők számára kínál lehetőséget az "2004-ben 2004 eMagyarország pont" program. Ily módon a kistelepülésen élők egyrészt megismertethetik magukat a külvilággal, másrészt üzleti, gazdasági, kulturális és személyes kapcsolatot építhetnek fejlődésük előremozdítása érdekében, illetve sikeresen vehetnek részt az európai uniós pályázatokban.

a címlapról

Hirdetés

Mi történik egy mobilappal a születése után?

2020. február 25. 17:10

Legtöbbször sajnos semmi. Ezen próbálunk változtatni egy ingyenes appmenedzsment meetuppal és egy 30 órás képzéssel. A store-ban való megjelenés az igazi munka kezdete: mérés, mérés, mérés, adat, felhasználói visszajelzések kezelése, ASO, monetizálás, marketing... és így tovább.