Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Az Interware lett az Externet szerverszolgáltatója

Rátonyi Gábor Tamás, 2003. április 28. 13:43
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Együttműködési megállapodást írt alá az Interware Rt. és az Externet Kft. , melynek értelmében az Externet az Interware Data Centerében alakítja ki saját co-location szolgáltatását, itt helyezi el saját és ügyfelei szervereit.

hirdetés
[HWSW] Együttműködési megállapodást írt alá az Interware Rt. és az Externet Kft., melynek értelmében az Externet az Interware Data Centerében alakítja ki saját co-location szolgáltatását, itt helyezi el saját és ügyfelei szervereit.

A jövőben az Externet saját és az ügyfelei szervereinek hostolását is az Interware végzi. A 2002. január 29-én aláírt szerződés óta az Elender Üzleti Kommunikáció (akkor PSINet Magyarország) ügyfeleinek szervere is az Interware-nél található, így az Externet Kft. már a második internetszolgáltató aki az Interware Data Centerében helyezi el gépeit.

Az Interware Rt., a szerverhosting üzletág vezető szolgáltatója: az itt elhelyezett gépek száma folyamatosan nő, jelenleg meghaladja a nyolcszázat. A folyamatos bővülésnek köszönhetően az Interware a közeljövőben alakítja ki új, -- a sorban a harmadik -- 240 négyzetméteres géptermét.

Az Externet felhasználói technikai kérdésekben továbbra is a szolnoki cég ügyfélszolgálatához fordulhatnak, a két szolgáltató közti együttműködés csak a szerverek fizikai elhelyezésére vonatkozik, a supportot továbbra is a saját szolgáltatójuk nyújtja az ügyfeleknek.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.