:

Szerző: Bodnár Ádám

2003. április 26. 17:14

Új vezetők a Montana Rt. élén

Snoj Katalint és Tóth Lászlót nevezte ki a Montana Rt. vezérigazgató-helyettesi posztjaira. Snoj a cég operatív működését és adminisztratív teendőit irányítja, míg Tóth a műszaki feladatokat felügyeli a legmagasabb szinten május 1-től.

Snoj Katalint és Tóth Lászlót nevezte ki a Montana Rt. vezérigazgató-helyettesi posztjaira. Snoj a cég operatív működését és adminisztratív teendőit irányítja, míg Tóth a műszaki feladatokat felügyeli a legmagasabb szinten május 1-től. Mindketten cégen belülről kerültek kinevezésre, Snoj Katalin 1998, Tóth László pedig 1999 óta munkatársai a cégnek.

Snoj Katalin professional manager végzettséget szerzett az Open Universityn. Mostani kinevezését megelőzően a HR és Infrastruktúra igazgatói posztját töltötte be. A Montana előtt az idegenforgalomban dolgozott, társtulajdonosa és ügyvezetője volt egy utazási irodának.

Tóth László a Kossuth Lajos Tudományegyetemen szerzett okleveles tanári diplomát 1992-ben. Rendszerintegrációs és szerviz igazgató volt a Montanában kinevezése előtt, ezt megelőzően pedig a műszaki csapat egy csoportját vezette. Szakmai múltjából kifolyólag MCSE (Microsoft rendszermérnöki) minősítéssel rendelkezik.

"A vezetés átalakítása során ezen fontos pozíciókra ezúttal belülről kerültek megfelelő munkatársak. Ez biztosítja leginkább a munka folyamatosságát, hiszen nekik nem kell megtanulniuk Montanául" -- nyilatkozta Vadász Pál, a Montana Rt. elnök-vezérigazgatója.

Az újonnan kinevezett igazgatók feladata többek között az, hogy a -- kereskedelmi vezérigazgató-helyettessel szorosan együttműködve -- a Montana működését a legmagasabb szintről irányítsák.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 24. 21:14

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.