Szerző: Bodnár Ádám

2003. április 22. 09:03

Hétfőn indul az Apple internetes zeneszolgáltatása

Az Apple április 28-án nagyszabású rendezvény keretein belül indítja útjára internetes zeneszolgáltatását. A vállalat által kiküldött meghívón természetesen semmiféle részletet nem árult el az újdonságokról, a cég egyedül annyit közölt, hogy a bejelentés zene lesz a füleknek.

HIRDETÉS

Az Apple április 28-án nagyszabású rendezvény keretein belül indítja útjára internetes zeneszolgáltatását. A vállalat által kiküldött meghívón természetesen semmiféle részletet nem árult el az újdonságokról, a cég egyedül annyit közölt, hogy a bejelentés "zene lesz a füleknek".

Már hónapok óta keringenek pletykák arról, hogy az Apple internetes zeneszolgáltatást indít, amelyet ráadásul mind az öt nagy lemezkiadó (EMI, Sony, Warner, Universal, BMG) támogat. A vállalat vélhetően azért döntött saját szolgáltatás beindítása mellett, mert a jelenleg elérhető népszerű internetes zeneszolgáltatások (MusicNet, PressPlay) az Apple számítógépekről nem vehetők igénybe.

Egyes hírek szerint az Apple hétfőn új iPod lejátszókat is be fog mutatni. Az iPod jelenleg három különféle kivitelben kapható, azonban az 5 Gbyte-os merevlemezzel szerelt változat már hónapok óta hiánycikk. Elemzők szerint az Apple hétfőn a jelenleginél nagyobb kapacitású modelleket mutat be.

Szakértők már korábban is hangsúlyozták, hogy az iPod népszerűsége jelentősen növekedhet akkor, ha az Apple gépeiről is elérhetőek lennének az internetes zeneszolgáltatások és a dalokat át lehetne tölteni a lejátszóba. A vállalat által indítandó szolgáltatás a pletykák szerint pont ilyen lesz: egy számot 99 centért lehet letölteni és akár az iPodba is át lehet majd vinni.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 4. 14:25

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.