Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2003. április 18. 18:51

Vicces SMS-ek pályázata

Az SMS kommunikációban felbukkanó vicces szövegekkel (sms-vicc, ünnepi üdvözletek, beugratós szövegek, pl. locsolóversek stb.) lehet pályázni három kiíró által közösen felajánlott díjért. A Diák -és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete (DUE), az Inter Kultúra-, Nyelv- és Médiakutató Központ Kht. és a Westel közös felhívása szerint a legjobb SMS-eket megjelentetik, küldőik pedig jutalomban részesülhetnek.

[HWSW] Az SMS kommunikációban felbukkanó vicces szövegekkel (sms-vicc, ünnepi üdvözletek, beugratós szövegek, pl. locsolóversek stb.) lehet pályázni három kiíró által közösen felajánlott díjért. A Diák -és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete (DUE), az Inter Kultúra-, Nyelv- és Médiakutató Központ Kht. és a Westel közös felhívása szerint a legjobb SMS-eket megjelentetik, küldőik pedig jutalomban részesülhetnek.

Dr. Balázs Géza az ELTE BTK Mai Magyar Nyelvi Tanszékének docense -- a pályázat ötletadója -- elmondta, hogy a pályamunkákat a DUE által felkért és a Westel által jóváhagyott zsűri értékeli majd, a legjobb SMS-ek megjelentetését pedig a beérkezett szöveges üzenetek minőségétől és a mennyiségétől teszik függővé. A tervek szerint a DUE elektronikus és esetleg hagyományos kiadványban teszi közzé az SMS-eket.

A díjak (melyek összértéke bruttó százezer forint) elsősorban tárgyjutalmak és táborozáson való részvételi lehetőségek lesznek majd. Pályázni elektronikus úton is lehet (például e-mailben) 2003. június 30-ig. A jutalmak átadására a DUE októberi médianapján kerül sor. A pályázat részleteiről a DUE honlapján (ide kattintva) lehet bővebb információhoz jutni.

Előfizetési lehetőség a NetAcademia és a Training360 mind a 600 online tanfolyamára 1 éven át 1 tanfolyam áráért. Siess, ez az őrült ajánlat csak október 31-ig él!

a címlapról

haláleset

1

Meghalt a Samsung elnöke

2020. október 26. 12:08

A vitatott módszereiről híres vezetőt 78 éves korában, többéves kórházi ápolás után érte a halál.