Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2003. április 18. 18:51:50

Vicces SMS-ek pályázata

Az SMS kommunikációban felbukkanó vicces szövegekkel (sms-vicc, ünnepi üdvözletek, beugratós szövegek, pl. locsolóversek stb.) lehet pályázni három kiíró által közösen felajánlott díjért. A Diák -és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete (DUE), az Inter Kultúra-, Nyelv- és Médiakutató Központ Kht. és a Westel közös felhívása szerint a legjobb SMS-eket megjelentetik, küldőik pedig jutalomban részesülhetnek.

[HWSW] Az SMS kommunikációban felbukkanó vicces szövegekkel (sms-vicc, ünnepi üdvözletek, beugratós szövegek, pl. locsolóversek stb.) lehet pályázni három kiíró által közösen felajánlott díjért. A Diák -és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete (DUE), az Inter Kultúra-, Nyelv- és Médiakutató Központ Kht. és a Westel közös felhívása szerint a legjobb SMS-eket megjelentetik, küldőik pedig jutalomban részesülhetnek.

Dr. Balázs Géza az ELTE BTK Mai Magyar Nyelvi Tanszékének docense -- a pályázat ötletadója -- elmondta, hogy a pályamunkákat a DUE által felkért és a Westel által jóváhagyott zsűri értékeli majd, a legjobb SMS-ek megjelentetését pedig a beérkezett szöveges üzenetek minőségétől és a mennyiségétől teszik függővé. A tervek szerint a DUE elektronikus és esetleg hagyományos kiadványban teszi közzé az SMS-eket.

A díjak (melyek összértéke bruttó százezer forint) elsősorban tárgyjutalmak és táborozáson való részvételi lehetőségek lesznek majd. Pályázni elektronikus úton is lehet (például e-mailben) 2003. június 30-ig. A jutalmak átadására a DUE októberi médianapján kerül sor. A pályázat részleteiről a DUE honlapján (ide kattintva) lehet bővebb információhoz jutni.

a címlapról

Hirdetés

Mi történik egy mobilappal a születése után?

2020. február 25. 14:37

Legtöbbször sajnos semmi. Ezen próbálunk változtatni egy ingyenes appmenedzsment meetuppal és egy 30 órás képzéssel. A store-ban való megjelenés az igazi munka kezdete: mérés, mérés, mérés, adat, felhasználói visszajelzések kezelése, ASO, monetizálás, marketing... és így tovább.