Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Vicces SMS-ek pályázata

Rátonyi Gábor Tamás, 2003. április 18. 18:51
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Az SMS kommunikációban felbukkanó vicces szövegekkel (sms-vicc, ünnepi üdvözletek, beugratós szövegek, pl. locsolóversek stb.) lehet pályázni három kiíró által közösen felajánlott díjért. A Diák -és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete (DUE), az Inter Kultúra-, Nyelv- és Médiakutató Központ Kht. és a Westel közös felhívása szerint a legjobb SMS-eket megjelentetik, küldőik pedig jutalomban részesülhetnek.

[HWSW] Az SMS kommunikációban felbukkanó vicces szövegekkel (sms-vicc, ünnepi üdvözletek, beugratós szövegek, pl. locsolóversek stb.) lehet pályázni három kiíró által közösen felajánlott díjért. A Diák -és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete (DUE), az Inter Kultúra-, Nyelv- és Médiakutató Központ Kht. és a Westel közös felhívása szerint a legjobb SMS-eket megjelentetik, küldőik pedig jutalomban részesülhetnek.

Dr. Balázs Géza az ELTE BTK Mai Magyar Nyelvi Tanszékének docense -- a pályázat ötletadója -- elmondta, hogy a pályamunkákat a DUE által felkért és a Westel által jóváhagyott zsűri értékeli majd, a legjobb SMS-ek megjelentetését pedig a beérkezett szöveges üzenetek minőségétől és a mennyiségétől teszik függővé. A tervek szerint a DUE elektronikus és esetleg hagyományos kiadványban teszi közzé az SMS-eket.

A díjak (melyek összértéke bruttó százezer forint) elsősorban tárgyjutalmak és táborozáson való részvételi lehetőségek lesznek majd. Pályázni elektronikus úton is lehet (például e-mailben) 2003. június 30-ig. A jutalmak átadására a DUE októberi médianapján kerül sor. A pályázat részleteiről a DUE honlapján (ide kattintva) lehet bővebb információhoz jutni.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.