:

Szerző: Bodnár Ádám

2003. április 17. 14:13

Európában már 50 ezer előfizetője van az Xbox Live-nak

A Microsoft bejelentette, hogy Európában már 50 ezer előfizetője van az Xbox Live internetes szolgáltatásnak. Világszerte már több mint 400 ezren játszanak az interneten Xbox konzoljukkal.

A Microsoft bejelentette, hogy Európában már 50 ezer előfizetője van az Xbox Live internetes szolgáltatásnak. Világszerte már több mint 400 ezren játszanak az interneten Xbox konzoljukkal.

A redmondi vállalat ezen felül közölte, hogy az elkövetkező hónapokban számos új játék, illetve internetről letölthető kiegészítő jelenik meg, amelyek képesek kihasználni az Xbox Live képességeit. Májusban érkezik a Star Wars The Clone Wars, a Godzilla: Destroy All Monsters Melee, a MotoGP 2, a Phantasy Star Online, a Burnout 2, valamint a Return to Castle Wolfenstein: Tides of War, júniusban pedig megjelenik a Midtown Madness 3, a Midnight Club 2, valamint a Brute Force. Ezek a játékok mind játszhatóak lesznek interneten keresztül, illetve némelyikhez az Xbox Live-on keresztül lehet kiegészítőket letölteni.

Az Xbox Live március 14-én indult el Európában. A szolgáltatás jelenleg az Egyesült Királyságban, Németországban, Franciaországban, Olaszországban, Spanyolországban, Hollandiában, Belgiumban és Svédországban vehető igénybe. Az 59,99 eurós éves előfizetési díjban benne foglaltatik az Xbox Live starter kit ára, amely egy beszélgetésre használható headsetet és néhány játékot tartalmaz.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 01:18

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.