Szerző: castor

2003. április 17. 18:46

Készül az Operation Flashpoint című akciójáték folytatása

A Codemasters kiadó megerősítette a hírt, hogy a cseh Bohemia Interactive studió már készíti a népszerű Operation Flashpoint akciójáték második részét.

HIRDETÉS

A Codemasters kiadó megerősítette a hírt, hogy a cseh Bohemia Interactive studió már készíti a népszerű Operation Flashpoint akciójáték második részét.

A játék a május 14. és 16. között Los Angelesben megrendezendő E3 szakkiállításon fog bemutatkozni a nagyközönség előtt. A prágai fejlesztőcsapat tervei szerint a program csak 2004-ben fog megjelenni.

A Bohemia Interactive egyelőre még azt sem árulta el pontosan, hogy melyik fegyveres konfliktust fogja feldolgozni az Operation Flashpoint 2, de az már biztos, hogy modern harci eszközök állnak majd a rendelkezésünkre.

A külföldi Tactical Squad oldalon elhangozott egy olyan vélemény, mely szerint valószínűleg a vietnámi háborúba kalauzol a játék, ugyanis a hivatalos honlapon található kép eredeti példánya a The Vietnam War oldal archívumában is megtalálható.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 30. 16:32

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.