Szerző: Ady Krisztián

2003. április 14. 16:35

Sokoldalú mobil e-mail a Westelnél

Az április 15-től elérhető új 777westel mailben a westelesek egyedi beállítások sorával formálhatják a levelezőrendszert és elektronikus üzeneteiket weben, WAP-on, SMS-ben és számítógépes levelezőprogrammal egyaránt fogadhatják, illetve megválaszolhatják. A Westel mobil levelezés iránt érdeklődő ügyfelei a számukra legelőnyösebb formában használhatják a 777westel mail egyedülállóan sokoldalú, mobil levelezést és szervezőfunkciót biztosító szolgáltatásait.

[HWSW] Az április 15-től elérhető új 777westel mailben a westelesek egyedi beállítások sorával formálhatják a levelezőrendszert és elektronikus üzeneteiket weben, WAP-on, SMS-ben és számítógépes levelezőprogrammal egyaránt fogadhatják, illetve megválaszolhatják. A Westel mobil levelezés iránt érdeklődő ügyfelei a számukra legelőnyösebb formában használhatják a 777westel mail egyedülállóan sokoldalú, mobil levelezést és szervezőfunkciót biztosító szolgáltatásait.

A Westel havidíjas és Domino kártyás ügyfelei április közepétől egyaránt igényelhetik az új 777westel mailt, amely lehetővé teszi, hogy akár mobiltelefonon, akár számítógépen kezelhessék elektronikus levelezésüket, szervezőfunkciós naptárukat vagy személyes címjegyzéküket. A 777westel mail lényege az egyszerűség, a rugalmasság -- megválasztható tárhely, akár több e-mail cím, szabadon állítható funkciók -- és a szinte korlátlan mobilitás.

Használatához még számítógép sem szükséges, de az igényeknek megfelelően interneten és számítógépes levelezőprogrammal is elérhetők a levelek és szolgáltatások. A jelenlegi e-mail szolgáltatás felhasználói számára a feltételek változatlanok maradnak, új igénylés esetén azonban április 15-e után a 777westel mail kérhető.

A 777westel mail havidíja nettó 200 forint, amely egy 5 Mbyte-os postafiókot és számos szolgáltatást -- így a szervezőfunkciókat, beállításokat, SMS, WAP és internet elérhetőséget -- foglal magában. Minden újabb 5 Mbyte tárhely havi nettó 100 forint, előfizetéses ügyfelek esetén további postafiókok -- összesen három -- díja nettó 200 forint havonta.

Domino kártyás ügyfelek legfeljebb 10 Mbyte, havidíjas ügyfelek viszont akár 50 Mbyte-nyi postafiók kapacitást is igényelhetnek. A 777westel mail az előbbiek szerint szabadon formálható, díja az igényekhez igazodik, az e-mail cím formátuma pedig xxxx@777westel.hu lesz.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról