Szerző: mz

2000. május 11. 20:36

Ultrakönnyű projektor

A Plus Corporation egy újabb lépés megtételével dicsekedhet, már ami a mobil prezentációk világát illeti. Az, hogy valaki a notebookján magával cipeli az üzleti partnereknek szánt PowerPoint bemutatót, megszokott dolog, de egy projektorral kacsázó öltönyös a belvárosban még nem mindennapos jelenség. Ezen a problémán próbálnak úrrá lenni a mobil kivetítőket készítő cégek, köztük a Plus, mely elsőként tudott olyan projektorral kirukkolni, mely tenyérnyi méretűnek nevezhető.
A PLUS U3 sorozat tagjainak mérete 7 x 9x 1.9 inch (kb. 17,8 x 22,9 x 5 centiméter), súlya pedig kicsivel 3 font alatt van, 2.9 font. Annak ellenére, hogy a készülék kb. 30 százalékkal könnyebb, mint az eddigi legkisebb súlyú projektor, 800 ANSI Lumen fényerejű. A nagy fényerőt, a kiváló kontrasztot a Texas Instruments által jegyzett Digital Light Processing technológia biztosítja.
Az U3 U3-1080 XGA felbontású, az U3-880 SVGA felbontást kínál. A felhasználók számára nemcsak maga a készülék fontos, hanem a használatához szükséges kiegészítők is, így a hozzá tartozó távirányító és kábelek is könnyített változatban készülnek.
a címlapról