Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Képeket, videókat és mp3-akat is kereshetünk az [origo] Vizslájával

Rátonyi Gábor Tamás, 2003. április 11. 08:05
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Médiakereső néven indította el új szolgáltatását az [origo] Vizslája . A keresőkifejezésekre most már nem csak weboldalakat, hanem mp3 fájlokat, videoklipeket és képeket is ad találatként a kereső.

[HWSW] Médiakereső néven indította el új szolgáltatását az [origo] Vizslája. A keresőkifejezésekre most már nem csak weboldalakat, hanem mp3 fájlokat, videoklipeket és képeket is ad találatként a kereső.

A Google-ból és az Altavistából már ismerős szolgáltatás révén egyetlen keresőkifejezésre összeválogathatjuk nem csak a weboldalak, hanem a világhálón fellelhető hang és zenefájlok, valamint a képek sokaságát is. A hang- és videófájloknál a kereső jelzi azt is, várhatóan mekkora fájlt kell letöltenünk, a képfájloknál pedig egy kicsinyített kép (thumbnail), s a kép mérete (pixelben és kilobájtban egyaránt) látható.

Az Mp3Portal értesülése szerint az [origo] Vizslája a kép- hang- és videókeresések találatait az Alltheweb kereső által indexelt weblapokról veszi át, így sajnos semmi elsőbbséget nem élveznek a .hu tartományon belüli oldalon található anyagok.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.