Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2003. április 11. 08:05

Képeket, videókat és mp3-akat is kereshetünk az [origo] Vizslájával

Médiakereső néven indította el új szolgáltatását az [origo] Vizslája . A keresőkifejezésekre most már nem csak weboldalakat, hanem mp3 fájlokat, videoklipeket és képeket is ad találatként a kereső.

HIRDETÉS

[HWSW] Médiakereső néven indította el új szolgáltatását az [origo] Vizslája. A keresőkifejezésekre most már nem csak weboldalakat, hanem mp3 fájlokat, videoklipeket és képeket is ad találatként a kereső.

A Google-ból és az Altavistából már ismerős szolgáltatás révén egyetlen keresőkifejezésre összeválogathatjuk nem csak a weboldalak, hanem a világhálón fellelhető hang és zenefájlok, valamint a képek sokaságát is. A hang- és videófájloknál a kereső jelzi azt is, várhatóan mekkora fájlt kell letöltenünk, a képfájloknál pedig egy kicsinyített kép (thumbnail), s a kép mérete (pixelben és kilobájtban egyaránt) látható.

Az Mp3Portal értesülése szerint az [origo] Vizslája a kép- hang- és videókeresések találatait az Alltheweb kereső által indexelt weblapokról veszi át, így sajnos semmi elsőbbséget nem élveznek a .hu tartományon belüli oldalon található anyagok.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 3. 20:05

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.