:

Szerző: Ady Krisztián

2003. április 10. 14:38

Két új nagy fényerejű kivetítőt dob piacra az Epson

[Mmd] Az EPSON EMP-7800 elnevezésű, nagy teljesítményű XGA-kivetítője kiválóan alkalmas olyan konferenciatermekben történő használatra, ahol hálózati hozzáférésre van szükség. Elsősorban azok a professzionális szintű felhasználók használhatják ki előnyeit, akiknek különösen fontos a nagy fényerejű (3000 ANSI-lumen) asztali kivetítő és nagy hangsúlyt fektetnek olyan funkciókra, mint például a hálózatban történő használhatóság, vagy a Quick Corner és Wall Shot funkciók.

[Mmd] Az EPSON EMP-7800 elnevezésű, nagy teljesítményű XGA-kivetítője kiválóan alkalmas olyan konferenciatermekben történő használatra, ahol hálózati hozzáférésre van szükség. Elsősorban azok a professzionális szintű felhasználók használhatják ki előnyeit, akiknek különösen fontos a nagy fényerejű (3000 ANSI-lumen) asztali kivetítő és nagy hangsúlyt fektetnek olyan funkciókra, mint például a hálózatban történő használhatóság, vagy a "Quick Corner" és "Wall Shot" funkciók.

A korszerű technikának köszönhetően az adat-/videókivetítő 3000 ANSI-lumen fényerővel, valódi XGA-felbontásban (1024 x 768) és kimagasló minőségben tud képeket előállítani. A körülbelül 35 dB-es üzemzaj különösen halknak minősül ebben a kategóriában. A rendkívüli fényerő biztosítása az 1"-os EPSON DREAM III LCD-panelek révén lehetséges.

Az EPSON EasyMP.net azoknak a különböző EPSON technológiáknak az összességét takarja, amelyek a kivetítő vezérléséről egy adminisztrátoron keresztül gondoskodnak. A rendszer segítségével lehetőség nyílik az EPSON EMP-7800 mindenkori állapotának felügyeletére. Az adminisztrátor szabályozhatja a kivetítő állapotát, visszajelzést kaphat a ventillátorok vagy a lámpák élettartamára vonatkozóan és IP-címeket oszthat ki.


Epson EM-7800

A kivetítő korszerű képtechnológiájának lelkét az EPSON által fejlesztett projekciós rendszer jelenti, amelynek az alapját három LCD képezi. Ezek az egyenként 1" méretű EPSON LCD-k a megfelelő fényelosztás, színtelítettség, színhűség és hatékonyság révén képesek a kimagasló képminőséget biztosítani. A 600:1 arányú kontraszt lehetővé teszi a jó minőségű videóképek kivetítését is.

Az EMP-7800 mellett az EPSON áprilisban lép piacra az új EMP-8300 készülékével, mely 5200 ANSI-lumenes teljesítményével a legnagyobb fényerejű kivetítőnek számít az EPSON eddigi fejlesztései között. Az egy helyben történő használatra szánt, csúcsminőségű XGA-kivetítő számos olyan tulajdonsággal rendelkezik, amelyek alkalmassá teszik a professzionális területen történő felhasználásra.

Ide sorolhatók az 1,4 collos LCD-panelek, az EasyMP.net rendszeren keresztül a hálózati használatra való maximális alkalmasság, az elektronikus vezérlőrendszer az optikai beállítások távirányítón keresztül történő módosításához és a különösen nagy teljesítményűnek számító porszűrő. Az EPSON EMP-8300 11990 eurós ajánlott fogyasztói áron kerül a szaküzletekbe.

5200 ANSI-lumenes teljesítményével az EPSON EMP-8300 a legnagyobb fényerejű kivetítő, amelyet az EPSON valaha is készített. Az 1200:1 kontrasztarányú, 1,4 collos LCD-panelek ugyancsak az éles és részletgazdag képek szolgálatában állnak. Az EPSON EMP-8300 számos hasznos kiegészítő tulajdonsággal rendelkezik: az EPSON Quick Corner funkció első ízben kínál képkorrekciós lehetőséget a képek pontos megjelenítéséhez. A kép vízszintes és függőleges síkját a képernyőn megjelenő segédablak révén állíthatjuk be pontosan.

A csúcskivetítők kategóriájában az EPSON vezető helyet vívott ki magának a piacon. A DTC piackutató cég megállapítása szerint 2002 negyedik negyedévében az EPSON piacvezetőnek számított a vállalatoknak és intézményeknek kínált projektorok terén a teljes EMEA-régióban, Európában, Közép-Keleten és Afrikában.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 21:08

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.