Szerző: Barna József

2003. április 09. 14:32:21

Újabb Microsoft-minősítést nyert el a Montana Rt.

A Montana Rt. ma közleményben számolt be arról, hogy a Microsoft Gold Certified Partner for Collaborative Solutions partneri cím megújítása mellett egy újabb Microsoft Gold partneri címet szerzett meg, illetőleg partneri szerződést között az Oracle-lel.

[HWSW] A Montana Rt. ma közleményben számolt be arról, hogy a Microsoft Gold Certified Partner for Collaborative Solutions partneri cím megújítása mellett egy újabb Microsoft Gold partneri címet szerzett meg, illetőleg partneri szerződést között az Oracle-lel.

A Montana Rt. a közelmúltban nyerte el a rangos Microsoft Gold Partner for Enterprise Systems minősítést. A minősítés megszerzésének előfeltétele volt, hogy a Montana a magasabb szintű technikai felkészültség mellett megfelelő felhasználói referenciákkal is rendelkezzen, bizonyítva ezzel, hogy a vállalati megoldások kiemelkedő szakértője. Az e cél érdekében megemlített referenciák a következők voltak: Brau Union Sörgyárak Rt. (Windows 2000, Exchange 2000 bevezetése); Phoenix Rubber Gumiipari Kft. (Windows 2000, Exchange 2000, ISA bevezetése, Windows NT-migráció Windows 2000-re); Porsche Hungária Kereskedelmi Kft. (Windows NT 4.0 migráció Windows 2000-re).

A Microsoft által nyújtott program keretén belül kétféle minősítés szerezhető meg különböző alkategóriákban (Microsoft Certified Partner, valamint a magasabb szintű Microsoft Gold Certified Partner). A Program keretén belül tevékenykedő partnerek olyan független vállalatok, cégek, szervezetek, melyek profilja elsősorban a vezető számítástechnikai technológiákkal kapcsolatos üzleti tevékenységekre irányul.

A MGCP for Enterprise Systems cím elnyeréséhez nélkülözhetetlen legalább 4 olyan kolléga, aki rendelkezik a Microsoft Certified Professional minősítéssel, kettő közülük MCSD vagy MCSEs (Windows 2000), MCSDs, vagy MCDBA kvalifikációval. Ezen elvárásokat bőven túlteljesítve a Montana Rt. szakemberei közül négyen MCDBA, nyolcan MCSE és 13-an MCSD minősítéssel rendelkeznek, míg összesen 27 montanás rendelkezik MCP minősítéssel.

A Montana Rt. egyben bejelentette, hogy a közelmúltban partneri szerződést kötött az Oracle Hungary Rt.-vel. A partneri együttműködésnek köszönhetően a jövőben a Montana Rt. közvetlenül tudja forgalmazni Oracle adatbázis-kezelő, ERP és egyéb szoftveres megoldásait. A Montana emellett az Oracle szoftverek forgalmazására kormányzati területen is alkalmassá vált, tekintettel arra, hogy a partneri szerződés mellett közbeszerzési partnerré is vált.

a címlapról

bye-bye

5

Átalakul a Nokia menedzsmentje

2020. február 19. 13:44

Megszűnt a műszaki vezérigazgató-helyettesi pozíció, a cég próbál feljönni riválisaira.

Hirdetés

Python everywhere!

2020. február 20. 11:51

Gyere Pythonozni a HWSW rendezvényeire! Megmutatjuk, hogy a Python nem csak a fejlesztők nyelve, hiszen egyszerűsége miatt előszeretettel használják az üzemeltetők és DevOps szakemberek, tesztelők, illetve az adattudósok is, és elfut szinte bárhol, a mikrovezérlőktől egészen a böngészőkig.