Szerző: roberto

2003. április 9. 12:27

Az új OpenOffice SDK-val tovább nőhet a nyílt forráskódú irodai csomag népszerűsége

[openoffice.org] Az elmúlt héten a teljes értékű

[openoffice.org] Az elmúlt héten a teljes értékű nyílt forráskódú irodai programcsomaggal foglalkozó OpenOffice.org projekt bejelentette az OpenOffice.org 1.0.2-es szoftverfejlesztői készletet (SDK). A mindennapi munkához használt irodai programokat kiegészítő csomag az OpenOffice-bővítéseket író programozók életét könnyíti meg. Az SDK egy több mint kilencszáz oldalas fejlesztői útmutatón és néhány segédeszközön kívül részletes dokumentációt tartalmaz programozási interfészekről (API), illetve azok C++, Java és OpenOffice.org Basic nyelveken való használatáról.

A fejlesztői kiegészítés a keresztplatformos OpenOffice legutolsó stabil változatának windowsos, linuxos és solarisos változatához egyaránt letölthető, a csomagról további részleteket a projekt honlapján találunk, ugyanitt vannak felsorolva az SDK-t is kínáló tükörszerverek.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról