Szerző: Barna József

2003. április 8. 13:35

Az Adobe bejelentette az Acrobat 6.0 termékcsaládot

[Herald] Az Adobe Systems hétfőn bemutatta az Adobe Acrobat 6.0 termékcsaládot, amely a vállalat egyik legfontosabb termékének jelentős továbbfejlesztése. Az új Acrobat 6.0 családdal a felhasználók, munkacsoportok és üzleti szakemberek hatékonyan állíthatják elő, oszthatják meg, korrigálhatják és archiválhatják a PDF formátumú fájlokat.

[Herald] Az Adobe Systems hétfőn bemutatta az Adobe Acrobat 6.0 termékcsaládot, amely a vállalat egyik legfontosabb termékének jelentős továbbfejlesztése. Az új Acrobat 6.0 családdal a felhasználók, munkacsoportok és üzleti szakemberek hatékonyan állíthatják elő, oszthatják meg, korrigálhatják és archiválhatják a PDF formátumú fájlokat.

Az új Acrobat 6.0 család -- Acrobat 6.0 Professional, Acrobat 6.0 Standard és Acrobat Elements -- a konkrét felhasználói igényeket különböző szinten elégíti ki. A legátfogóbb termék, az Acrobat 6.0 Professional segítségével az összetett, grafikailag gazdag szedésekkel dolgozó üzleti, kreatív és műszaki szakemberek javíthatják a dokumentumcsere, a korrektúra és az archiválás folyamatait. Az Acrobat 6.0 Standard új, feladathoz kötött felülete a munkacsoportokat segíti a dokumentumok korrektúrájánál. A csak mennyiségileg licencelhető Acrobat Elements termék segítségével a nagyvállalatok az olcsó PDF-készítés lehetőségével ruházhatnak fel minden munkaállomást, ami megbízható dokumentumtovábbítást teszt lehetővé.

A vállalat egyben bejelentette a várhatóan május végétől elérhető Adobe Reader 6.0 programot is, amely a széles körben elterjedt, ingyenes Acrobat Reader továbbfejlesztett változata. A számos platformot támogató Adobe Reader az üzleti dokumentumoktól és űrlapoktól a Photoshop Album diabemutatókon át az elektronikus könyvekig és a beágyazott multimédiáig a legjobb alkalmazás Adobe PDF tartalom megtekintéséhez, manipulálásához és kinyomtatásához. A szoftvert május végétől lehet ingyenesen letölteni az Adobe honlapjáról.

Az angol nyelvű Acrobat 6.0 Professional és Acrobat 6.0 Standard for Windows 98 Second Edition (csak Acrobat 6.0 Standard), Windows NT Workstation 4.0 (6-os szervizcsomaggal), Windows 2000 Professional (2-es szervizcsomaggal), Windows XP Home, Professional és Tablet PC kiadás, illetve Mac OS X v10.2.2 várhatóan május végén kerül forgalomba. Az Acrobat 6.0 Professional 449 dolláros ajánlott fogyasztói áron lesz beszerezhető. A regisztrált Acrobat 4.0- és Acrobat 5.0-felhasználók 149 dolláros ajánlott fogyasztói áron frissíthetnek Acrobat 6.0 Professionalre. Az Acrobat 6.0 Standard 299 dolláros ajánlott fogyasztói áron lesz beszerezhető. A regisztrált Acrobat 4.0- és Acrobat 5.0-felhasználók 99 dolláros ajánlott fogyasztói áron frissíthetnek Acrobat 6.0 Standardre. A termékeket az Adobe licencprogramok keretében is be lehet majd szerezni.

Az Acrobat Elements for Windows 98 Second Edition, Windows ME, Windows NT 4.0 (6-os szervizcsomaggal), Windows 2000 és Windows XP angol, francia, német és japán nyelvi változatai már kaphatóak. A kizárólag az Adobe licencprogram keretében kapható termék induló ára egy 1000 munkaállomásos licenc esetében munkaállomásonként 28 dollár.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról