Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2003. április 4. 15:27

Interjú a TVNET ügyvezetőjével

Lapunknak nyilatkozott Sátor Csaba, a TVNET ügyvezető igazgatója a Fibernet és a TVNET közti vita folytán internet nélkül maradt ügyfelekről és a várható kilátásokról. A TVNET vezetője optimista. Mint elmondta: a TVNET a bíróságtól ideiglenes intézkedést kért, hogy a szolgáltatás a jogerős döntésig visszaállhasson.

HIRDETÉS

[HWSW] Lapunknak nyilatkozott Sátor Csaba, a TVNET ügyvezető igazgatója a Fibernet és a TVNET közti vita folytán internet nélkül maradt ügyfelekről és a várható kilátásokról. A TVNET vezetője optimista. Mint elmondta: a TVNET a bíróságtól ideiglenes intézkedést kért, hogy a szolgáltatás a jogerős döntésig visszaállhasson.

A TVNET és a Fibernet közti (az előbbi kábeltévés internetszolgáltató, míg az utóbbi a net nélkül maradt terület kábelhálózatának tulajdonosa) vita következménye volt, hogy idén március 25-én a főváros egy IX. és egy X. kerületi lakótelepén megszűnt a TVNET ügyfeleinek az internet-hozzáférése. A Fibernet a két cég közti szerződés felmondására hivatkozva leszerelte a TVNET fejállomását, majd saját kábeltévés internetcsomagját kínálta fel a hoppon maradt ex-TVNET-es ügyfeleknek.

A közel száz ügyfél közül a kevésbé türelmesek már leszerződtek a Fibernettel, vagy ADSL hozzáférést keresnek -- a TVNET által felkínált modemes ISDN kapcsolat aligha pótolja a korábbi kábelnetes kapcsolatot. Interjúnkban a lehetőségekről faggattuk a TVNET ügyvezetőjét, illetve -- mivel már nem az első területét veszti el a szolgáltató -- a cég jövőbeni kilátásaira is rákérdeztünk.

Interjúnk erre a linkre kattintva olvasható.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 3. 21:20

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.