Szerző: Ady Krisztián

2003. április 4. 12:50

Megjelent a Winamp audiolejátszó alkalmazás 2.9-es verziója

Megjelent a 2-es verziójú Winamp legújabb, 2.9-es változata, melyet le lehet tölteni a Nullsoft oldaláról és szerverünkről is. Amint arról korábban beszámoltunk, a Winampot fejlesztő Nullsoft egyelőre nem ad ki több verziót a népszerű lejátszóprogram új, 3-as verziójából. A kicsit bugosra, hibásra sikeredett szoftvert pár hónapra karanténba zárják, amíg a legfontosabb hibákat ki nem javítják.

HIRDETÉS

[HWSW] Megjelent a 2-es verziójú Winamp legújabb, 2.9-es változata, melyet le lehet tölteni a Nullsoft oldaláról és szerverünkről is. Amint arról korábban beszámoltunk, a Winampot fejlesztő Nullsoft egyelőre nem ad ki több verziót a népszerű lejátszóprogram új, 3-as verziójából. A kicsit "bugosra", hibásra sikeredett szoftvert pár hónapra karanténba zárják, amíg a legfontosabb hibákat ki nem javítják.

A korábbi értesüléseknek megfelelően a 2.9-es verzióban videolejátszási képesség, továbbfejlesztett pluginek, vizuális effektek és dekóderek találhatók. A Nullsoft közzétette oldalán a legfontosabb frissítéseket:

  • Videó-támogatás (AVI, ASF, MPEG, stb.,)
  • Katalogizálási lehetőség (teljes média-adatbázis, shoutcast támogatás, lejátszási listák készítése, plugin API a hordozható lejátszókhoz, stb.,)
  • Továbbfejlesztett ablak-dokkolási képesség, AVS dokkolás az API használatával
  • Javított PCM equalizer a 4Front Technologies/George Yohng kódja használatával, sokkal jobb minőséget nyújt
  • stb.

A Winamp 2.9 teljes verziója letölthető FTP-szerverünkről is.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 30. 16:00

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.