:

Szerző: Ady Krisztián

2003. április 4. 12:50

Megjelent a Winamp audiolejátszó alkalmazás 2.9-es verziója

Megjelent a 2-es verziójú Winamp legújabb, 2.9-es változata, melyet le lehet tölteni a Nullsoft oldaláról és szerverünkről is. Amint arról korábban beszámoltunk, a Winampot fejlesztő Nullsoft egyelőre nem ad ki több verziót a népszerű lejátszóprogram új, 3-as verziójából. A kicsit bugosra, hibásra sikeredett szoftvert pár hónapra karanténba zárják, amíg a legfontosabb hibákat ki nem javítják.

[HWSW] Megjelent a 2-es verziójú Winamp legújabb, 2.9-es változata, melyet le lehet tölteni a Nullsoft oldaláról és szerverünkről is. Amint arról korábban beszámoltunk, a Winampot fejlesztő Nullsoft egyelőre nem ad ki több verziót a népszerű lejátszóprogram új, 3-as verziójából. A kicsit "bugosra", hibásra sikeredett szoftvert pár hónapra karanténba zárják, amíg a legfontosabb hibákat ki nem javítják.

A korábbi értesüléseknek megfelelően a 2.9-es verzióban videolejátszási képesség, továbbfejlesztett pluginek, vizuális effektek és dekóderek találhatók. A Nullsoft közzétette oldalán a legfontosabb frissítéseket:

  • Videó-támogatás (AVI, ASF, MPEG, stb.,)
  • Katalogizálási lehetőség (teljes média-adatbázis, shoutcast támogatás, lejátszási listák készítése, plugin API a hordozható lejátszókhoz, stb.,)
  • Továbbfejlesztett ablak-dokkolási képesség, AVS dokkolás az API használatával
  • Javított PCM equalizer a 4Front Technologies/George Yohng kódja használatával, sokkal jobb minőséget nyújt
  • stb.

A Winamp 2.9 teljes verziója letölthető FTP-szerverünkről is.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 00:33

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.