:

Szerző: castor

2003. április 2. 19:42

PC, Xbox és GameCube platformokra is megjelent a Red Faction 2 akciójáték

Az amerikai THQ Inc. kiadó bejelentette, hogy a PlayStation 2 konzolon szép sikereket elért Red Faction 2 akciójáték szerdán PC, Xbox és GameCube platformokra is megjelent.

Az amerikai THQ Inc. kiadó bejelentette, hogy a PlayStation 2 konzolon szép sikereket elért Red Faction 2 akciójáték szerdán PC, Xbox és GameCube platformokra is megjelent.

A Nintendo konzoljára írt verziót a Cranky Pants Games studió fejlesztette, és több egyedi animációt, megnövelt felbontású textúrákat, valamint a gép hardveréhez optimalizált fénykezelést tartalmaz. Az xboxos és a PC-s változat az Outrage Games fejlesztőcsapat műve. A megnövelt textúrafelbontáson kívül néhány exkluzív multiplayer pályát, valamint karaktermodellt is tartalmaz.

A történet a 22. században játszódik a Földön, öt évvel a Marson történet lázadás után -- melyet az első részben élhettünk át. A második rész a Geo-Mod grafikus motor továbbfejlesztett változatát használja. A harc során ismét igénybe vehetjük különböző járművek (tank, repülőgép, tengeralattjáró) segítségét is.

A folytatásban nagy gondot fordítottak a fejlesztők a mesterséges intelligencia kifejlesztésére is, melynek segítségével igazi csapatként dolgoznak össze a ránk támadó ellenfelek. Azonban nem kell megijednünk, főhősünk egészségét 13 különféle fegyverrel védhetjük meg. Sőt, egyszerre három másik játékostársunk is támogathat minket, így négyfelé osztott képernyőn vívhatunk tűzharcot az ellenséggel.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 04:11

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.