Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2003. április 2. 10:59

100 ezren választották a Matáv Felező díjcsomagját 2 hónap alatt

A közelmúltban a Felező díjcsomagot használó Matáv-ügyfelek száma átlépte a 100 ezret. A február 1-jén bevezetett díjcsomagra február végéig 40 ezren, a március 1-jén bevezetett további kedvezmények hatására márciusban másfélszer annyian, 60 ezren fizettek elő. A Matávnak tavaly év végén a Hírközlési Felügyelet adatai szerint összesen 850 000 előfizetője volt.

[HWSW] A közelmúltban a Felező díjcsomagot használó Matáv-ügyfelek száma átlépte a 100 ezret. A február 1-jén bevezetett díjcsomagra február végéig 40 ezren, a március 1-jén bevezetett további kedvezmények hatására márciusban másfélszer annyian, 60 ezren fizettek elő. A Matávnak tavaly év végén a Hírközlési Felügyelet adatai szerint összesen 850 000 előfizetője volt.

A Matáv márciustól új, kedvezőbb vezetékes telefonálási lehetőséget kínál lakossági ügyfeleinek. 2003. március 1-jétől jelentősen csökkentek a február 1-jén bevezetett Felező díjcsomag percdíjai, így a díjcsomag havonta több mint 2 óra ingyenes telefonálási lehetőséget biztosít használóinak. A díjcsomag igénybevételével a bruttó 3210 forintos havidíj fele, azaz bruttó 1605 Ft lebeszélhető és kapcsolási díjat sem kell fizetni a beszélgetések után. Márciustól a Felező díjcsomaggal bruttó 12 forintos percdíjjal hívhatnak ügyfeleink helyi és belföldi távolsági vezetékes számokat csúcsidőszakon kívül, a csúcsidőszakban pedig bruttó 20 Ft a percdíj.

A Felező díjcsomag nemzetközi, mobil- és internetdíjai megegyeznek a Bázis díjcsomag percdíjaival. Az új percdíjak azon ügyfelek számára is automatikusan érvényesek, akik március 1-je előtt fizettek elő a díjcsomagra.

A Felező díjcsomagot a Matáv elsősorban az alacsony (Bázis díjcsomaggal kb. 4.000 forintos számlanagyság) és közepes (Bázis díjcsomaggal kb. 5.000 forintos számlanagyság) telefonforgalmat bonyolító ügyfeleinek ajánlja. A Bázis díjcsomaghoz viszonyítva az alacsony forgalmú ügyfelek számára átlagosan 18-25 százalék, a közepes forgalmú ügyfelek számára átlagosan 19-26százalék megtakarítást tesz lehetővé a Felező díjcsomagra való átállás. A díjcsomag különösen a vidéken lakó ügyfeleknek kedvező választás, hiszen kapcsolási díj nélkül, rendkívül kedvező távolsági percdíjjal telefonálhatnak egész nap.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról