Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Ősszel is lesz HWSW free! Alkalmazott AI meetup és agilis fejlesztői meetup a módszertanok dzsungeléből, szeptember 24-25-én.

100 ezren választották a Matáv Felező díjcsomagját 2 hónap alatt

Rátonyi Gábor Tamás, 2003. április 02. 10:59
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A közelmúltban a Felező díjcsomagot használó Matáv-ügyfelek száma átlépte a 100 ezret. A február 1-jén bevezetett díjcsomagra február végéig 40 ezren, a március 1-jén bevezetett további kedvezmények hatására márciusban másfélszer annyian, 60 ezren fizettek elő. A Matávnak tavaly év végén a Hírközlési Felügyelet adatai szerint összesen 850 000 előfizetője volt.

hirdetés
[HWSW] A közelmúltban a Felező díjcsomagot használó Matáv-ügyfelek száma átlépte a 100 ezret. A február 1-jén bevezetett díjcsomagra február végéig 40 ezren, a március 1-jén bevezetett további kedvezmények hatására márciusban másfélszer annyian, 60 ezren fizettek elő. A Matávnak tavaly év végén a Hírközlési Felügyelet adatai szerint összesen 850 000 előfizetője volt.

A Matáv márciustól új, kedvezőbb vezetékes telefonálási lehetőséget kínál lakossági ügyfeleinek. 2003. március 1-jétől jelentősen csökkentek a február 1-jén bevezetett Felező díjcsomag percdíjai, így a díjcsomag havonta több mint 2 óra ingyenes telefonálási lehetőséget biztosít használóinak. A díjcsomag igénybevételével a bruttó 3210 forintos havidíj fele, azaz bruttó 1605 Ft lebeszélhető és kapcsolási díjat sem kell fizetni a beszélgetések után. Márciustól a Felező díjcsomaggal bruttó 12 forintos percdíjjal hívhatnak ügyfeleink helyi és belföldi távolsági vezetékes számokat csúcsidőszakon kívül, a csúcsidőszakban pedig bruttó 20 Ft a percdíj.

A Felező díjcsomag nemzetközi, mobil- és internetdíjai megegyeznek a Bázis díjcsomag percdíjaival. Az új percdíjak azon ügyfelek számára is automatikusan érvényesek, akik március 1-je előtt fizettek elő a díjcsomagra.

A Felező díjcsomagot a Matáv elsősorban az alacsony (Bázis díjcsomaggal kb. 4.000 forintos számlanagyság) és közepes (Bázis díjcsomaggal kb. 5.000 forintos számlanagyság) telefonforgalmat bonyolító ügyfeleinek ajánlja. A Bázis díjcsomaghoz viszonyítva az alacsony forgalmú ügyfelek számára átlagosan 18-25 százalék, a közepes forgalmú ügyfelek számára átlagosan 19-26százalék megtakarítást tesz lehetővé a Felező díjcsomagra való átállás. A díjcsomag különösen a vidéken lakó ügyfeleknek kedvező választás, hiszen kapcsolási díj nélkül, rendkívül kedvező távolsági percdíjjal telefonálhatnak egész nap.

A HWSW októberben induló gyakorlatorientált, 10 alkalmas, 30 órás online képzéseire most early bird kedvezménnyel lehet regisztrálni!