Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2003. április 1. 18:58

Olcsóbb chello előfizetési lehetőség áprilistól

2003 április 1-től új kedvezményt vezet be chello internetszolgáltatásának új előfizetői részére a UPC Magyarország Kft. A kedvezmény hosszabb hűségszerződés mellett nyújt olcsóbb csatlakozási- és havidíjas hozzáférést.

[HWSW] 2003 április 1-től új kedvezményt vezet be chello internetszolgáltatásának új előfizetői részére a UPC Magyarország Kft. A kedvezmény hosszabb hűségszerződés mellett nyújt olcsóbb csatlakozási- és havidíjas hozzáférést.

A UPC 60 százalékkal olcsóbb csatlakozási díj mellett 10 990 forintos havi előfizetési díjért kínálja chello szolgáltatását azoknak, akik két éves hűségszerződést írnak alá a szolgáltatóval. A csatlakozási díj listaáron áfával együtt 25 000 forint, így kétéves elkötelezettség esetén ez tízezer forintos árengedményt jelent.

Az új kedvezmény nem jelent új díjcsomagot is, tehát a belépési és a csatlakozási díjkedvezmény ugyanazt a chello díjcsomagot érinti, amit a szolgáltató eddig is kínált. A UPC akciói során eddig is sokan csatlakozhattak kedvezményes belépési díj mellett, így például a UPC honlapján szereplő ajánlat szerint aki csoportos beszedési megbízással egyenlíti ki a havi előfizetési díjat (azaz automatikusan átutalttatja bankszámlájáról az előfizetés havi összegét) annak már most is csak 9990 forintos beugróval kell számolnia -- igaz, az előfizetés díja az első havi kivételével 11 900 forint.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról