Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Ősszel is lesz HWSW free! Alkalmazott AI meetup és agilis fejlesztői meetup a módszertanok dzsungeléből, szeptember 24-25-én.

PC-re is megjelent a legújabb Indiana Jones játék

castor, 2003. március 29. 16:19
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A LucasArts bejelentette, hogy már megvásárolható az Indiana Jones and the Emperors Tomb című játékuk PC-s változata. A programot csökkentett áron, 40 dollárért lehet megvásárolni. Az xboxos verzió már hetek óta elkészült, de egy PlayStation 2-es átirat is készül.

hirdetés
A LucasArts bejelentette, hogy már megvásárolható az Indiana Jones and the Emperor's Tomb című játékuk PC-s változata. A programot csökkentett áron, 40 dollárért lehet megvásárolni. Az xboxos verzió már hetek óta elkészült, de egy PlayStation 2-es átirat is készül.

Ez az epizód szakít az eddig megszokott irányvonallal, ugyanis a kalandelemek helyett főleg az akciórészek dominálnak. Az ismert archeológus professzor ezúttal egy kínai rejtély ügyében nyomoz, de megfordul majd Isztanbulban, Hong Kongban, és Prágában is.

Nem csak lőfegyverekkel, és az ostorunkkal harcolhatunk, hanem ellenfeleinkkel bármikor leállhatunk egy kis bunyóra. Ennek a mozgásanimációja a fejlesztők szerint meglehetősen változatos lesz, és többször találkozhatunk majd humoros jelenetekkel.

Alkalmazott AI meetup és agilis fejlesztői meetup a módszertanok dzsungeléből, szeptember 24-25-én.