Szerző: castor

2003. március 24. 18:12:42

Baldur's Gate: készül a népszerű szerepjáték folytatása

A Vivendi Universal Games és az Interplay Entertainment hétfőn hivatalosan bejelentette, hogy készül a Baldurs Gate: Dark Alliance 2 című szerepjáték. A várható megjelenést idén év végére, a karácsonyi időszakra tervezik a cégek. A programot PlayStation 2 és Xbox konzolokra fogják kiadni.

A Vivendi Universal Games és az Interplay Entertainment hétfőn hivatalosan bejelentette, hogy készül a Baldur's Gate: Dark Alliance 2 című szerepjáték. A várható megjelenést idén év végére, a karácsonyi időszakra tervezik a cégek. A programot PlayStation 2 és Xbox konzolokra fogják kiadni.

Feargus Urquhart, a Black Isle Studios vezetője elmondta, hogy a konzolra fejlesztett Baldur's Gate: Dark Alliance egy új fejezetet nyitott a sorozat történetében. A második résszel az a céljuk, hogy olyan minőségben mutassák be a Forgotten Realms világát, mint még soha.

Az Interplayhez tartozó Black Isle Studios fejlesztőcsapat már rengetegszer bizonyított a szerepjáték kategóriában. Olyan legendás címek juthatnak eszünkbe róluk, mint az Icewind Dale, a Planescape Torment, a Baldur's Gate, vagy a Fallout.

A Dark Alliance 2001-ben jelent meg PlayStation 2-re, egy évvel később pedig GameCube és Xbox platformokra. A kiadás óta több mint egymillió darabot adtak el belőle, és még ma is az egyik legkeresettebb PlayStation 2 játéknak számít.

a címlapról

bye-bye

5

Átalakul a Nokia menedzsmentje

2020. február 19. 13:44

Megszűnt a műszaki vezérigazgató-helyettesi pozíció, a cég próbál feljönni riválisaira.

Hirdetés

Python everywhere!

2020. február 20. 11:53

Gyere Pythonozni a HWSW rendezvényeire! Megmutatjuk, hogy a Python nem csak a fejlesztők nyelve, hiszen egyszerűsége miatt előszeretettel használják az üzemeltetők és DevOps szakemberek, tesztelők, illetve az adattudósok is, és elfut szinte bárhol, a mikrovezérlőktől egészen a böngészőkig.