Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Felhőből visszaköltözéstől egészen egy banki malware evolúciójáig. Üzemeltetői és IT-biztonsági meetupokkal érkezünk!

Baldur's Gate: készül a népszerű szerepjáték folytatása

castor, 2003. március 24. 18:12
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A Vivendi Universal Games és az Interplay Entertainment hétfőn hivatalosan bejelentette, hogy készül a Baldurs Gate: Dark Alliance 2 című szerepjáték. A várható megjelenést idén év végére, a karácsonyi időszakra tervezik a cégek. A programot PlayStation 2 és Xbox konzolokra fogják kiadni.

hirdetés
A Vivendi Universal Games és az Interplay Entertainment hétfőn hivatalosan bejelentette, hogy készül a Baldur's Gate: Dark Alliance 2 című szerepjáték. A várható megjelenést idén év végére, a karácsonyi időszakra tervezik a cégek. A programot PlayStation 2 és Xbox konzolokra fogják kiadni.

Feargus Urquhart, a Black Isle Studios vezetője elmondta, hogy a konzolra fejlesztett Baldur's Gate: Dark Alliance egy új fejezetet nyitott a sorozat történetében. A második résszel az a céljuk, hogy olyan minőségben mutassák be a Forgotten Realms világát, mint még soha.

Az Interplayhez tartozó Black Isle Studios fejlesztőcsapat már rengetegszer bizonyított a szerepjáték kategóriában. Olyan legendás címek juthatnak eszünkbe róluk, mint az Icewind Dale, a Planescape Torment, a Baldur's Gate, vagy a Fallout.

A Dark Alliance 2001-ben jelent meg PlayStation 2-re, egy évvel később pedig GameCube és Xbox platformokra. A kiadás óta több mint egymillió darabot adtak el belőle, és még ma is az egyik legkeresettebb PlayStation 2 játéknak számít.

4-4 klassz téma a HWSW júniusi üzemeltetői és IT-biztonsági meetupjain. Nézz meg a programot!