Szerző: roberto

2003. március 24. 11:13

Az Apple bekeményít, mert szivárog a Safari

[MacMike, Slashdot] Amint arról már korábban beszámoltunk, a januárban megrendezett San Franciscó-i Macworld konferencián és kiállításon Steve Jobs, az Apple elnök-vezérigazgatója bejelentette a cég Safari nevű böngészőprogramjának első bétáját. A szoftver erőteljesen épít az alapvetően linuxos KDE projekt munkájának eredményeire, és a Konqueror nevű webböngésző megjelenítőmotorját használja. A Safari nyilvános bétája az apple.com -ról tölthető le.

[MacMike, Slashdot] Amint arról már korábban beszámoltunk, a januárban megrendezett San Franciscó-i Macworld konferencián és kiállításon Steve Jobs, az Apple elnök-vezérigazgatója bejelentette a cég Safari nevű böngészőprogramjának első bétáját. A szoftver erőteljesen épít az alapvetően linuxos KDE projekt munkájának eredményeire, és a Konqueror nevű webböngésző megjelenítőmotorját használja. A Safari nyilvános bétája az apple.com-ról tölthető le.

A bejelentés óta eltelt hónapokban természetesen tovább folytatódott a program bétatesztelése a Safari Seed projekt keretein belül, azonban a zárt körű tesztelés tárgyai valahogy mindig kiszivárogtak az internetre. Az Apple pénteken, három fejlesztői változat (v62, v64 és v67) interneten való megjelenése után, e-mailben közölte a Safari Seed tagjaival, hogy bezárja a projektet, így vet gátat a további fejlesztői verziók nyilvánosságra kerülésének.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról