Szerző: roberto

2003. március 24. 11:13

Az Apple bekeményít, mert szivárog a Safari

[MacMike, Slashdot] Amint arról már korábban beszámoltunk, a januárban megrendezett San Franciscó-i Macworld konferencián és kiállításon Steve Jobs, az Apple elnök-vezérigazgatója bejelentette a cég Safari nevű böngészőprogramjának első bétáját. A szoftver erőteljesen épít az alapvetően linuxos KDE projekt munkájának eredményeire, és a Konqueror nevű webböngésző megjelenítőmotorját használja. A Safari nyilvános bétája az apple.com -ról tölthető le.

[MacMike, Slashdot] Amint arról már korábban beszámoltunk, a januárban megrendezett San Franciscó-i Macworld konferencián és kiállításon Steve Jobs, az Apple elnök-vezérigazgatója bejelentette a cég Safari nevű böngészőprogramjának első bétáját. A szoftver erőteljesen épít az alapvetően linuxos KDE projekt munkájának eredményeire, és a Konqueror nevű webböngésző megjelenítőmotorját használja. A Safari nyilvános bétája az apple.com-ról tölthető le.

A bejelentés óta eltelt hónapokban természetesen tovább folytatódott a program bétatesztelése a Safari Seed projekt keretein belül, azonban a zárt körű tesztelés tárgyai valahogy mindig kiszivárogtak az internetre. Az Apple pénteken, három fejlesztői változat (v62, v64 és v67) interneten való megjelenése után, e-mailben közölte a Safari Seed tagjaival, hogy bezárja a projektet, így vet gátat a további fejlesztői verziók nyilvánosságra kerülésének.

a címlapról

generatív

0

Jön a Meta saját képgenerátora

2023. december 8. 10:30

A Meta szolgáltatásain keresztül nyilvánosan elérhető képeken képezték ki a cég saját generatív MI-jét.