Szerző: Bodnár Ádám

2003. március 20. 14:28

A HP szállítja a Szerencsejáték Rt. online fogadási rendszerét kiszolgáló szervereket

[Noguchi] A Szerencsejáték Rt. a HP-t választotta az országos online fogadási rendszert kiszolgáló új szerverpark szállítójának. A rendszer Magyarországon egyedülállóan

[Noguchi] A Szerencsejáték Rt. a HP-t választotta az országos online fogadási rendszert kiszolgáló új szerverpark szállítójának. A rendszer Magyarországon egyedülállóan összetett és speciális biztonsági, katasztrófatűrô megoldásként üzemel majd.

A szerverpark clusterbe kötött szervereit és adattároló eszközeit három helyszínen helyezik el, melyekből az egyik egy távoli elérésű, úgynevezett remote site. Országosan több mint 3000 fogadóiroda fogadási tranzakcióit kezeli, és dolgozza fel online módon ez az új rendszer, melynek elemei: ES45 és DS25 AlphaServerek OpenVMS operációs rendszerrel, EVA háttértárak, üvegszálkapcsolat a site-ok között, HP Openview rendszer- és hálózatmenedzsment szoftver.

A HP által szállított eszközök értéke mintegy félmilliárd forint. Az új rendszert várhatóan 2003 szeptemberében adják át.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról