Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Ősszel is lesz HWSW free! Alkalmazott AI meetup és agilis fejlesztői meetup a módszertanok dzsungeléből, szeptember 24-25-én.

Az SAP kibővíti ERP-kínálatát: kategóriájában páratlan vállalatirányítási megoldással jelenik meg a piacon

Bodnár Ádám, 2003. március 19. 10:18
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

[Mmd] Az SAP AG bemutatta az ágazat legátfogóbb ERP-termékeként

hirdetés
[Mmd] Az SAP AG bemutatta az ágazat legátfogóbb ERP-termékeként pozicionált mySAP ERP megoldást. Az SAP ERP-kínálatát bővítő, továbbfejlesztett vállalatirányítási alkalmazás -- amelynek felhasználói fokozott hatékonyságra és nyereségességre tehetnek szert, és minden eddiginél jobban kézben tarthatják adminisztratív és működési környezetüket -- tovább szilárdítja az első standard üzleti ERP-szoftver készítőjeként ismertté vált SAP piacvezető pozícióját.

A mySAP ERP az üzleti folyamatok és a technológia integrációjának soha nem látott, új szintjeit valósítja meg a vállalaton belül, és megteremti a fokozatos bővítés alapjait. A bejelentésre Hannoverben, a március 12.-19. között megrendezett CeBIT kiállítás keretében került sor.

A világ első számú ERP-szállítójaként számon tartott SAP új mySAP ERP megoldása már jelenleg is megrendelhető. Az ágazat vezető SAP NetWeaver integrációs és alkalmazásplatformjára épülő mySAP ERP teljes körűen együttműködik a Microsoft .NET és az IBM WebSphere környezetekkel, támogatja a mobil és a portáltechnológiát, valamint az üzleti információs és tudásmenedzselő megoldásokat.

Az SAP NetWeaver technológiai platformnak köszönhetően a mySAP ERP támogatja a szolgáltatásalapú üzleti megoldások kialakítását elősegítő, nemrégiben bemutatott SAP Enterprise Services Architecture nagyvállalati szolgáltatási architektúrát. Az architektúra révén a vállalatok új üzleti értékhez juthatnak meglévő technológiai beruházásaikból, és első ízben terjeszthetik ki működésük minden szintjére a webszolgáltatások alkalmazását.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
A HWSW októberben induló gyakorlatorientált, 10 alkalmas, 30 órás online képzéseire most early bird kedvezménnyel lehet regisztrálni!