Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Felhőből visszaköltözéstől egészen egy banki malware evolúciójáig. Üzemeltetői és IT-biztonsági meetupokkal érkezünk!

Negyedével csökkenhet az internetezés költsége a Vivendi ügyfeleinek is

Rátonyi Gábor Tamás, 2003. március 17. 10:17
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Az Európa Terv programja szerint márciustól átlagosan 25 százalékkal csökkennek az internetelőfizetési díjak. Ennek keretében pénteken újabb kétoldalú megállapodás aláírására került sor Kovács Kálmán informatikai és hírközlési miniszter és Polányi Sándor a Vivendi Telecom Hungary vezérigazgatója között.

hirdetés
[HWSW] Az Európa Terv programja szerint márciustól átlagosan 25 százalékkal csökkennek az internetelőfizetési díjak. Ennek keretében pénteken újabb kétoldalú megállapodás aláírására került sor Kovács Kálmán informatikai és hírközlési miniszter és Polányi Sándor a Vivendi Telecom Hungary vezérigazgatója között.

A minisztérium a vezetékes telefonszolgáltatóval a tavaly augusztusban megkötött támogatási szerződést módosította. A Vivendi által az internetszolgáltatók számára nyújtott nagykereskedelmi konstrukcióinak köszönhetően az internetszolgáltatók maguk alakíthatnak ki kedvezőbb árú internetcsomagokat. Ezzel megteremtődött a lehetősége annak, hogy az ország szinte teljes területén 25 százalékkal csökkenjen az internethasználat költsége.

4-4 klassz téma a HWSW júniusi üzemeltetői és IT-biztonsági meetupjain. Nézz meg a programot!