Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2003. március 17. 10:17:50

Negyedével csökkenhet az internetezés költsége a Vivendi ügyfeleinek is

Az Európa Terv programja szerint márciustól átlagosan 25 százalékkal csökkennek az internetelőfizetési díjak. Ennek keretében pénteken újabb kétoldalú megállapodás aláírására került sor Kovács Kálmán informatikai és hírközlési miniszter és Polányi Sándor a Vivendi Telecom Hungary vezérigazgatója között.

[HWSW] Az Európa Terv programja szerint márciustól átlagosan 25 százalékkal csökkennek az internetelőfizetési díjak. Ennek keretében pénteken újabb kétoldalú megállapodás aláírására került sor Kovács Kálmán informatikai és hírközlési miniszter és Polányi Sándor a Vivendi Telecom Hungary vezérigazgatója között.

A minisztérium a vezetékes telefonszolgáltatóval a tavaly augusztusban megkötött támogatási szerződést módosította. A Vivendi által az internetszolgáltatók számára nyújtott nagykereskedelmi konstrukcióinak köszönhetően az internetszolgáltatók maguk alakíthatnak ki kedvezőbb árú internetcsomagokat. Ezzel megteremtődött a lehetősége annak, hogy az ország szinte teljes területén 25 százalékkal csökkenjen az internethasználat költsége.

a címlapról

Hirdetés

Mi történik egy mobilappal a születése után?

2020. február 28. 06:54

Legtöbbször sajnos semmi. Ezen próbálunk változtatni egy ingyenes appmenedzsment meetuppal és egy 30 órás képzéssel. A store-ban való megjelenés az igazi munka kezdete: mérés, mérés, mérés, adat, felhasználói visszajelzések kezelése, ASO, monetizálás, marketing... és így tovább.