Szerző: mz

2000. május 10. 21:21

Pénzügyi szolgáltatások a Compaqtól és a Budapest Lízing Rt.-től

A Compaq Financial Services Corp., a Compaq Computers Corporation tulajdonában lévő pénzügyi és lízing leányvállalat ma sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a Budapest Lízing Rt-vel közösen Magyarországon is megkezdi az informatikai piacra vonatkozó, teljes spektrumú finanszírozási és pénzügyi szolgáltatási tevékenységét.
A megállapodás jól illeszkedik a Compaq Financial Services tevékenységének világméretű kiterjesztésébe, és alapvető célja, hogy a gyorsan fejlődő magyar piaci igényeket magas színvonalon kielégítse. Magyarország a 36-ik a világon, ahol a Compaq Financials aktívan van jelen. Ehhez kitűnő alapot jelent a Compaq hazai leányvállalata, mely az ország legnagyobb informatikai cége, vezető a rendszerintegrátor, a szerviz és a számítógép piacon egyaránt. A Compaq Computer Magyarország kft. ügyfelei között tudhatja az ország 20 legnagyobb vállalatának 80 százalékát és a 20 legnagyobb hazai bank 85 százalékát.
A mai bejelentés értelmében a Compaq Financial Services, a Budapest Lízinggel együttműködve, mely a GE Capital leányvállalata, teljes körű és teljes élettartamra vonatkozó szolgáltatás csomaggal segíti a Compaq hazai ügyfeleit. Ezen szolgáltatások a következők:

Igényfelmérés
Ügyfelek technológiai megoldásainak finanszírozása
Ügyfelek IT eszközeinek nyilvántartása és menedzselése függetlenül azok elhelyezkedésétől
Technológiai frissítés az avulás megelőzésére (ez a szolgáltatás a negyedik negyedévtől kerül a kínálatba)
Az eszközök visszavétele a lízing futamidejének lejártakor

Magyarországon a Compaq Financial Services-t szerződéses megállapodás alapján a Budapest Lízing Rt. képviseli.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról