:

Szerző: roberto

2003. március 12. 12:24

Megjelent az Opera webböngésző 6.12-es verziója Linuxra

[Opera Software] A héten a böngészőprogramjairól

[Opera Software] A héten a böngészőprogramjairól ismert norvég Opera Software kiadta az Opera webböngésző 6.12-es verziójának különféle UNIX-okra készült változatait. A friss szoftver érdemi újdonságokat nem tartalmaz, egy biztonsági javítás és két, a fontkezeléssel kapcsolatos javítás kapott helyet ebben a verzióban.

A szoftver stabil, reklámcsíkos változata letölthető a www.opera.com letöltési oldaláról Linuxra és FreeBSD-re, továbbá megjelent a támogatott rendszerek között a Solaris, amihez egy 6.12beta jelölést viselő változatot tölthetünk le.

Cég egyébként alig egy hónapja jelentkezett a Windowsra már januárban megjelent Opera 7 első linuxos bétájával is. Amint arról már korábbi híreinkben is beszámoltunk, az Opera 7 nem az előző verziók egyszerű továbbfejlesztése, hanem egy teljesen átdolgozott megjelenítőmotorra épülő termék, e-mail klienssel, és egyéb új lehetőségekkel.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 24. 22:10

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.