Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Összekapcsolási szerződést kötött a Matáv több távközlési szolgáltatóval

Rátonyi Gábor Tamás, 2003. március 07. 18:20
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A Matáv aláírta a Monor Telefon Társaság Rt.-vel, a BT (Worldwide)-dal és az Emitel Rt.-vel az összekapcsolási szerződést, amely mindenben megfelel a Hírközlési Döntőbizottság által jóváhagyott referencia összekapcsolási ajánlatának (a MARIO-nak).

hirdetés
[HWSW] A Matáv aláírta a Monor Telefon Társaság Rt.-vel, a BT (Worldwide)-dal és az Emitel Rt.-vel az összekapcsolási szerződést, amely mindenben megfelel a Hírközlési Döntőbizottság által jóváhagyott referencia összekapcsolási ajánlatának (a MARIO-nak).

A Matáv elsőként 2002 decemberében a GTS-Datanet Távközlési Kft.-vel kötötte meg az összekapcsolási szerződést, így a most aláírt szerződésekkel négyre emelkedett az összekapcsolási szerződéssel rendelkező szolgáltatók száma. A Matáv más távközlési szolgáltatókkal is tárgyal új összekapcsolási szerződések megkötéséről a MARIO feltételrendszerének megfelelően, így a közeljövőben még több új összekapcsolási szerződés aláírása is várható.

A most aláírt szerződések -- ellentétben az elmúlt napok híreiben szereplő, az internetszolgáltatókkal kötött megállapodásokkal -- ezúttal a távközlési szolgáltatókkal és a kínálható szolgáltatásokkal kapcsolatos. Amennyiben megszületik a számhordozhatósággal kapcsolatos szabályozás, úgy lassan valóban elindulhat a monopóliumok tényleges lebontásának folyamata.

A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.