Szerző: castor

2003. február 26. 22:48

Kiegészítő küldetéssorozat készül az xboxos Ghost Recon akciójátékhoz

Az Ubi Soft legfrissebb sajtóközleménye szerint 2003 harmadik negyedévében Island Thunder címmel egy kiegészítő fog megjelenni a Tom Clancys Ghost Recon taktikai akciójáték xboxos verziójához. A küldetéslemez használatához nem lesz szükség az alapjátékra.

Az Ubi Soft legfrissebb sajtóközleménye szerint 2003 harmadik negyedévében Island Thunder címmel egy kiegészítő fog megjelenni a Tom Clancy's Ghost Recon taktikai akciójáték xboxos verziójához. A küldetéslemez használatához nem lesz szükség az alapjátékra.

A Red Storm Entertainment műhelyében készülő Island Thunder történetének helyszíne Kuba egyik szigete lesz, ahol egyre nagyobb mértékben terjeszkedik a drogkartell. A speciálisan kiképzett "Szellemek" nevű elitosztag feladata lesz, hogy felszabadítsa a szigetet az elnyomás alól. A részletes sztorit összesen nyolc küldetésen keresztül ismerhetjük meg.

Az Xbox Live! szolgáltatás még teljesebb kihasználása céljából néhány új többjátékos mód, valamint 12 multiplayer pálya is felkerül a lemezre. Ezek közt azonban szerepelni fog négy olyan is, melyet már láthattunk az eredeti Ghost Reconban, azonban a fejlesztők most kicsit kipofozgatják és a többjátékos módok követelményeihez igazítják.

Előfizetési lehetőség a NetAcademia és a Training360 mind a 600 online tanfolyamára 1 éven át 1 tanfolyam áráért. Siess, ez az őrült ajánlat csak október 31-ig él!

a címlapról

Vimeo Record

0

Videós üzenetküldőt indít a Vimeo

2020. október 28. 08:46

Az ingyenesen használható vállalati megoldás az elnyúló megbeszéléseket, és hosszas emaileket hivatott kiváltani.