Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Felhőből visszaköltözéstől egészen egy banki malware evolúciójáig. Üzemeltetői és IT-biztonsági meetupokkal érkezünk!

Kiegészítő küldetéssorozat készül az xboxos Ghost Recon akciójátékhoz

castor, 2003. február 26. 22:48
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Az Ubi Soft legfrissebb sajtóközleménye szerint 2003 harmadik negyedévében Island Thunder címmel egy kiegészítő fog megjelenni a Tom Clancys Ghost Recon taktikai akciójáték xboxos verziójához. A küldetéslemez használatához nem lesz szükség az alapjátékra.

hirdetés
Az Ubi Soft legfrissebb sajtóközleménye szerint 2003 harmadik negyedévében Island Thunder címmel egy kiegészítő fog megjelenni a Tom Clancy's Ghost Recon taktikai akciójáték xboxos verziójához. A küldetéslemez használatához nem lesz szükség az alapjátékra.

A Red Storm Entertainment műhelyében készülő Island Thunder történetének helyszíne Kuba egyik szigete lesz, ahol egyre nagyobb mértékben terjeszkedik a drogkartell. A speciálisan kiképzett "Szellemek" nevű elitosztag feladata lesz, hogy felszabadítsa a szigetet az elnyomás alól. A részletes sztorit összesen nyolc küldetésen keresztül ismerhetjük meg.

Az Xbox Live! szolgáltatás még teljesebb kihasználása céljából néhány új többjátékos mód, valamint 12 multiplayer pálya is felkerül a lemezre. Ezek közt azonban szerepelni fog négy olyan is, melyet már láthattunk az eredeti Ghost Reconban, azonban a fejlesztők most kicsit kipofozgatják és a többjátékos módok követelményeihez igazítják.

4-4 klassz téma a HWSW júniusi üzemeltetői és IT-biztonsági meetupjain. Nézz meg a programot!