Szerző: castor

2003. február 26. 22:48:00

Kiegészítő küldetéssorozat készül az xboxos Ghost Recon akciójátékhoz

Az Ubi Soft legfrissebb sajtóközleménye szerint 2003 harmadik negyedévében Island Thunder címmel egy kiegészítő fog megjelenni a Tom Clancys Ghost Recon taktikai akciójáték xboxos verziójához. A küldetéslemez használatához nem lesz szükség az alapjátékra.

Az Ubi Soft legfrissebb sajtóközleménye szerint 2003 harmadik negyedévében Island Thunder címmel egy kiegészítő fog megjelenni a Tom Clancy's Ghost Recon taktikai akciójáték xboxos verziójához. A küldetéslemez használatához nem lesz szükség az alapjátékra.

A Red Storm Entertainment műhelyében készülő Island Thunder történetének helyszíne Kuba egyik szigete lesz, ahol egyre nagyobb mértékben terjeszkedik a drogkartell. A speciálisan kiképzett "Szellemek" nevű elitosztag feladata lesz, hogy felszabadítsa a szigetet az elnyomás alól. A részletes sztorit összesen nyolc küldetésen keresztül ismerhetjük meg.

Az Xbox Live! szolgáltatás még teljesebb kihasználása céljából néhány új többjátékos mód, valamint 12 multiplayer pálya is felkerül a lemezre. Ezek közt azonban szerepelni fog négy olyan is, melyet már láthattunk az eredeti Ghost Reconban, azonban a fejlesztők most kicsit kipofozgatják és a többjátékos módok követelményeihez igazítják.

a címlapról

Hirdetés

Mi történik egy mobilappal a születése után?

2020. február 25. 17:30

Legtöbbször sajnos semmi. Ezen próbálunk változtatni egy ingyenes appmenedzsment meetuppal és egy 30 órás képzéssel. A store-ban való megjelenés az igazi munka kezdete: mérés, mérés, mérés, adat, felhasználói visszajelzések kezelése, ASO, monetizálás, marketing... és így tovább.