Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

A Nokia megkezdte a 3650 forgalmazását

Barna József, 2003. február 26. 15:39
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A Nokia ma sajtóközleményben jelentette be, hogy világszerte megkezdte a tavaly szeptemberben bejelentett Nokia 3650 készülék forgalmazását. A képek és videók rögzítésére alkalmas MMS-képes mobiltelefon Európában, Észak-Amerikában és az ázsiai/csendes-óceáni régióban lesz megvásárolható.

[HWSW] A Nokia ma sajtóközleményben jelentette be, hogy világszerte megkezdte a tavaly szeptemberben bejelentett Nokia 3650 készülék forgalmazását. A képek és videók rögzítésére alkalmas MMS-képes mobiltelefon Európában, Észak-Amerikában és az ázsiai/csendes-óceáni régióban lesz megvásárolható.

A háromsávos (GSM 900/1800/1900) Nokia 3650 beépített kamerával rendelkezik, amely nem csak képek, de videók rögzítésére is alkalmas. A készüléket természetesen színes, 4096 szín megjelenítésére képes, 176 x 208 pixel felbontású kijelzővel látták el, és képes multimédiás üzenetek küldésére és fogadására, valamit telepítették rá a RealOne Player médialejátszó szoftvert is. A tervezők természetesen nem feledkeztek meg az internetelérésről sem, a készüléket WAP mellett XHTML böngészővel is ellátták, valamint beépített e-mailkliens-programot is telepítettek rá.

Az egyedi megjelenésű mobiltelefon tömege mindössze 130 gramm. A Nokia állítása szerint a szériafelszerelésként szállított 850 mAh lítium-ion akkumulátor 4 óra beszélgetést és akár 8 nap készenlétet is lehetővé tesz. A telefon alapkiépítésben 3,4 Mbyte memóriát tartalmaz, azonban a csomagban található egy 16 Mbyte-os memóriakártya is. A készüléket a felhasználók X-PressOn előlapokkal tehetik egyedivé.

A Nokia 3650 alapja a Java alkalmazások futtatására is képes Series 60 szoftverplatform, amely a Symbian OS operációs rendszerre épül. A nyílt platformra bárki fejleszthet alkalmazásokat, a Nokia is számos szoftvert tett elérhetővé honlapján.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.