Szerző: castor

2003. február 25. 19:14

Megjelent a Freelancer űrszimulátor játszható demója

A Microsoft kiadta a Freelancer című űrszimulátorának 147 MB-os játszható demó verzióját , melyben összesen öt űrhajót próbálhatunk ki. A Digital Anvil fejlesztőcsapat által készített program végleges változata márciusban fog megjelenni PC-re.

A Microsoft kiadta a Freelancer című űrszimulátorának 147 MB-os játszható demó verzióját, melyben összesen öt űrhajót próbálhatunk ki. A Digital Anvil fejlesztőcsapat által készített program végleges változata márciusban fog megjelenni PC-re.

A Freelancer történetét nem mások dolgozták ki, mint a Wing Commander és a Privateer alkotói. Az első "Napháború" után az emberiség négy csoportja birtokába vette az ismert univerzumot. A Föld és a többi lakható világ naprendszereiben az emberiség pusztításainak már csak az elfeledett nyomai maradtak, amikor eljött az ideje, hogy kiterjeszkedjenek az ismert univerzumon kívülre.

A felderítetlen világ számtalan rejtélyt és ismeretlen civilizációt rejtett magában, amiről senki nem tudta, mit tartogat számukra. A nagy földi hatalmak eddig békében éltek, megosztották egymás között a javakat, most viszont kíméletlen verseny kezdődött az új területek birtoklásáért. Az idegen civilizációkat sorban igázták le, melyek később vagy beleolvadtak az emberi birodalomba, vagy teljesen kipusztultak.

A Freelancer egy köztes terület, ahol kegyetlen zsoldosok, fanatikus térítők és kapzsi bűnözők küzdenek a hatalomra jutásért. A világok közötti kereskedelem önálló üzletág, viszont a politika határozza meg a működését, hogy mikor és hova lehet szállítani, ezért a politikai befolyás különösen sokat számít.

a címlapról

dualsense

0

Bemutatkozott a PS5 kontrollere

2020. április 8. 12:30

A Sony az elődökhöz képest alaposan átrajzolt vezérlője DualSense néven debütál.