Szerző: roberto

2003. február 20. 22:28

Tesztelhető a Red Hat Linux 8.1 újabb bétája

[Red Hat] A Red Hat tegnap kiadta a készülő Red Hat

[Red Hat] A Red Hat tegnap kiadta a készülő Red Hat Linux 8.1 harmadik bétáját. A 8.0.94-es verziószámú, Phoebe kódnevű rendszer a 2.4.20-as kernelre, és a 2.3.1-es glibc-re épül, az alapértelmezett fordító a GCC 3.2.1-es verziója, a rendszer tartalmazza továbbá a GNOME munkakörnyezet 2.2-es kiadását, a KDE munkakörnyezet 3.1-es verzióját, az OpenOffice irodai programcsomag 1.0.2-es kiadását, és a Mozilla webböngésző 1.2.1-es változatát is.

Az előző bétákhoz képest számos javítás történt, és egy-két újdonságot is találhatunk (pl. redhat-config-samba). A tesztrendszer a redhat.com-on feltüntetett tükörszerverekről tölthető le, a hat darab CD-ből álló készletnek csupán a fele tartalmaz telepíthető és futtatható programokat, a másik három lemezen forráskód található.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról