Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2003. február 20. 07:29

Olcsóbb internetes csomagok az Axelerótól - drágább ügyfélszolgálat

2003. március 1-től az Axelero Internet új, az eddigieknél átlagosan 25 százalékkal olcsóbb internetezést biztosító előfizetési konstrukciókat vezet be. Az új szolgáltatások mindegyikére igaz, hogy az internetszolgáltatás díja és a telefonköltség a felhasználók számára egy közös számlán jelenik majd meg.

[HWSW] 2003. március 1-től az Axelero Internet új, az eddigieknél átlagosan 25 százalékkal olcsóbb internetezést biztosító előfizetési konstrukciókat vezet be. Az új szolgáltatások mindegyikére igaz, hogy az internetszolgáltatás díja és a telefonköltség a felhasználók számára egy közös számlán jelenik majd meg.

A Kombi 15, 40, 100 néven most bemutatkozó, az internet-hozzáférés díját és a telefonköltséget is tartalmazó termékcsalád tagjai bruttó 3 ezer forintért 15 óra, 6 ezer forintért 40 óra, 9 ezer forintért pedig 100 óra kapcsolt vonali internetelérést biztosítanak a lakossági előfizetők számára. Ezeket a csomagokat az úgynevezett kiterjesztett kedvezményes időszakban, azaz hétköznap 16 órától éjfélig, valamint hétvégén és munkaszüneti napokon 7-24 óráig lehet használni.

Jelentősen csökken a lakossági szélessávú ADSL-hozzáférés előfizetői díja is, a két különböző letöltési sebességet -- 384 és 512 Kbit/s -- kínáló szolgáltatásért mostantól bruttó 9900, illetve 11900 forintot kell fizetni. Ezzel egy időben átalakul az üzleti kapcsolt vonali és ADSL portfólió is, amelyek előfizetői díjai is jelentősen csökkennek majd. A szolgáltatások a Matáv új nagykereskedelmi ajánlatára épülve kerülnek kialakításra.

Március 1-től a kapcsolt vonali internetelérésnél eddig megszokott számlázási mód is megváltozik. Az új csomagok fix összegért tartalmazzák mind az internethozzáférés, mind a telefondíj költségét, az erről szóló számlát az Axelero ügyfelei az internetszolgáltatótól kapják meg. Az Axelero jelenlegi előfizetői -- érvényben lévő szerződésük keretei között -- is választhatják az új ajánlatokat.

2003. március 1-től megváltozik az Axelero Internet ügyfélszolgálatának telefon- és faxszáma. Az eddig ingyenesen hívható szolgáltatás hívószáma a jövőben a vezetékes telefonról helyi tarifával hívható 1234-re változik, a faxszám pedig (1) 411 0550 lesz. Az 1234 a mobilhálózatokból is a négy számjegy egyszerű tárcsázásával hívható, a saját hálózaton belüli tarifával.

E változásokkal egy időben internetes ügyfélszolgálatot indít az Axelero, ahol várakozás nélkül, akár élő chat formájában vagy e-mailben, ingyen nyújtanak információt.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról