Szerző: roberto

2003. február 19. 22:27

Letölthető az UHU Linux 1.0RC2.1

Ma, három héttel az UHU Linux 1.0RC2-es változatának

Ma, három héttel az UHU Linux 1.0RC2-es változatának megjelenése után, a disztribúció összeállítói úgy gondolták, hogy elérkezett az újabb változat kiadásának ideje. A frissen megjelent Szevasztok! kódnevű összeállítás alapvetően megegyezik a RC2-es kiadással (Hidraulika), a rendszer a 2.4.20-as kernelre és a 2.3.1-es glibc-re épül, az alapértelmezett fordító a GCC 3.2.1-es verziója, a két nagy grafikus munkakörnyezet mellett (GNOME 2.0 és KDE 3.1) a telepítőkészletben megtalálható az Adobe Acrobat Reader 5.0.6-os kiadása, a magyar nyelvű OpenOffice 1.0.1 irodai csomag, a Mozilla webböngésző 1.2.1-es kiadása, a Sun kiadásaira épülő Blackdown-féle Java 2 futtatókörnyezet, a Macromedia Flash Player 6.0.69-es verziójú plugin, és az MPlayer filmlejátszó legfrissebb változata is.

Újdonság az előző kiadáshoz képest, hogy a KDE 3.1-ből a friss korongon már a végleges 3.1-es verzió található meg, és ezen kívül is rengeteg apró javítás, sőt néhány új csomag is bekerült a hazai Linux-összeállításba (az egyik ilyen újdonság például a Sylpheed levelezőprogram). az 1.0RC2.1-es UHU Linux a www.uhulinux.hu oldalon feltüntetett címekről tölthető le.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

AKROBATA

5

Elrajtolt az Adobe AI asszisztense

2024. április 17. 12:40

Előfizetéses modellben használható az AI Assistant, ami a cég PDF-szerkesztőjébe és olvasójába épül be.