Szerző: roberto

2003. február 18. 13:04

Linuxos webfejlesztőknek: Bluefish 0.9

[bluefish.openoffice.nl] Tegnap megjelent a webfejlesztők kedvenc

HIRDETÉS

[bluefish.openoffice.nl] Tegnap megjelent a webfejlesztők kedvenc linuxos eszközének, a Bluefish szerkesztőprogramnak a 0.9-es verziója. A GTK+ könyvtár kettes verzióját használó program a különféle súlyosságú hibák javításán túl sok újdonságot is tartalmaz, jelentős sebességnövekedést sikerült elérni a szintaxiskiemeléses forráskód-megjelenítésben (ez bizonyos esetekben akár ötvenszer is gyorsabban működhet), de könnyebben és gyorsabban kezeli a program a sok párhuzamosan megnyitott dokumentumot is (a fejlesztők ezt 3500 dokumentum egyidejű megnyitásával tesztelték).

Több változás is történt a grafikus kezelőfelületen, a Bluefish egyre inkább igazodik GNOME grafikus munkakörnyezet "előírásaihoz", szintén újdonság a sorszámkijelzés, és az átdolgozott szóellenőrző. A friss szoftver a bluefish.openoffice.nl címről tölthető le.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 5. 05:14

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.