Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Felhőből visszaköltözéstől egészen egy banki malware evolúciójáig. Üzemeltetői és IT-biztonsági meetupokkal érkezünk!

FireWire és USB csatoló a Western Digital új merevlemezein

Barna József, 2003. február 17. 18:54
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A Western Digital ma sajtóközleményben jelentette be, hogy megkezdte FireWire és USB 2.0 csatolóval egyaránt rendelkező külső merevlemezeinek szállítását. Az új kombó háttértárak 120 és 200 Gbyte kapacitásban hozzáférhetőek.

hirdetés
[HWSW] A Western Digital ma sajtóközleményben jelentette be, hogy megkezdte FireWire és USB 2.0 csatolóval egyaránt rendelkező külső merevlemezeinek szállítását. Az új kombó háttértárak 120 és 200 Gbyte kapacitásban hozzáférhetőek.

Mindkét modell 2 Mbyte pufferrel rendelkezik, tányérjaik pedig 7200 rpm-mel pörögnek. A merevlemezek átlagos adatelérési ideje 8,9 ms. A gyártó szerint a két interfész támogatása egyszerűbbé teszi az adatok cseréjét eltérő számítógépeken vagy platformokon. A meghajtók FireWire és/vagy USB porttal rendelkező számítógépekkel működnek együtt Windows 98SE, ME, 2000 és XP, vagy Mac OS 9.x és annál újabb operációs rendszerek alatt.

A Western Digital FireWire/USB 2.0 kombó merevlemezei megvásárolhatóak a vállalat on-line boltjában és viszonteladói partnereinél. A 120 és 200 Gbyte-os modell javasolt fogyasztói ára 299, illetőleg 399 dollár. A Western Digital 1 év garanciát vállal a termékekre.

4-4 klassz téma a HWSW júniusi üzemeltetői és IT-biztonsági meetupjain. Nézz meg a programot!