Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Áremelés a TVNET-nél is

Rátonyi Gábor Tamás, 2003. február 17. 14:59
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Mintegy 10 százalékkal, 10 000 forintról 11 000-re emelkedik a TVNET kábeltévés internet előfizetőinek havidíja március 1-től. Noha a szolgáltató lapunk megkeresésére tavaly decemberben még úgy nyilatkozott, hogy nem tervez áremelést, a fejlesztések költségnövekedésével indokolva azonban a napokban mégis úgy döntött: drágábban kínálja szolgáltatásait.

hirdetés
[HWSW] Mintegy 10 százalékkal, 10 000 forintról 11 000-re emelkedik a TVNET kábeltévés internet előfizetőinek havidíja március 1-től. Noha a szolgáltató lapunk megkeresésére tavaly decemberben még úgy nyilatkozott, hogy nem tervez áremelést, a fejlesztések költségnövekedésével indokolva azonban a napokban mégis úgy döntött: drágábban kínálja szolgáltatásait.

Valamennyi kábeles hozzáférés ára emelkedik márciustól, így például 12 500-ról 13 750 forintra módosul az egygépes közületi, valamint 37 500-ról 41 250 forintra emelkedik az egy fix IP címmel igénybevehető 4 gépes hálózati hozzáférés havidíja is. Bár a TVNET korábban új, a piaci követelményekhez igazodó díjcsomagok bevezetését tervezte, ezeknek a jelenlegi változásokat ismertető levélben nincs nyoma.

Mint emlékezetes, január 1-től emelte árait a kábeltévés internetszolgáltatói piac legnagyobb szereplője, a UPC is. A UPC ugyan csak 9 százalékos emelést vezetett be, chello internethozzáférés ára még így is felette van például a TVNET 5 év óta először módosított havidíjának. A fővárosban a magánszemélyek legkedveltebb -- úgynevezett egygépes -- kábeltévés hozzáférései közül jelenleg a legdrágább a HDSNET korlátlan hozzáférése, mely havonta 17 500 forint.

A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.