Szerző: roberto

2003. február 6. 10:11

Márciusban kezdődik a StarOffice 6.1 bétatesztelése

[Sun Microsystems] Március harmadikán fog elkezdődni

[Sun Microsystems] Március harmadikán fog elkezdődni a készülő (és várhatóan a harmadik vagy a negyedik negyedévben megjelenő) OpenOffcie.org 1.1 forráskódjára épülő Sun StarOffice irodai csomag 6.1-es verziójának bétatesztelése. A tesztelési programban való részvételhez a tesztelőknek, függetlenül attól, hogy intézményi vagy egyéni felhasználók, regisztrálniuk kell magukat a www.sun.com-on. A szoftver szokás szerint három platformra lesz elérhető: Windowsra, Linuxra és Solarisra.

A Sun az egyéni felhasználókon kívül számít kis- és középvállalalati tesztelőkre (egy szervezeten belül legalább 5 résztvevő), továbbá szoftverfejlesztőkre és rendszergazdákra is, akik hozzáférhetnek a készülő StarOffice Developer Kithez (SDK) és a StarOffice Configuration Managerhez (SCM). A bétatesztelési programra való jelentkezés azonban önmagában nem garantálja a részvételt, a Sun mindhárom tesztelői kategóriában csak meghatározott számú jelentkezőket fogad.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról