Szerző: mz

2000. május 9. 20:25

32 milliós támogatás Dél-Ázsiában

Az Oracle Corporation, az e-business szoftverek legnagyobb szállítója, ma bejelentette, hogy 32 millió dolláros „Oracle e-Business” programmal segíti Dél-Ázsia elit internetes vállalatainak beindulását és a régió felzárkózását. A programba felvett ígéretes induló vállalkozások a mai naptól kezdődően megfelelő e-business szoftvereket, technikai támogatást és képzést kapnak. A résztvevők az Oracle piacvezető e-business platformja és Java-fejlesztőkörnyezete segítségével felgyorsíthatják piacra jutásukat, és az internet sebességével válhatnak versenyképes piaci szereplővé.
A szingapúri Asia Insight legújabb felmérése szerint Ázsia húsz legsikeresebb .com cégének közel 74 százaléka, illetve a régió tőzsdére igyekvő vállalatainak 64 százaléka az Oracle internetes használatra felkészített informatikai megoldásait használja. A felmérés az Asiaweek – a régió legolvasottabb üzleti magazinja – által összeállított „ázsiai sikerlistán” szereplő internetes vállalkozásokra terjedt ki. A programba felvételt nyert vállalatok mindössze 998 dollár befizetése ellenében 162 ezer dollár értékű szoftvert, technikai támogatást és képzést kaphatnak részvételük első évében. Az Oracle tehát jelentős beruházási megtakarítást kínál a programba bejutott vállalatoknak életük kezdő szakaszában. A résztvevők számára további előny, hogy piaci jégtörőként használhatják az Oracle világmarketingjét és márkanevét, valamint az e-business szoftverek legnagyobb szállítójának piaci kapcsolatait.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról