Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Ősszel is lesz HWSW free! Alkalmazott AI meetup és agilis fejlesztői meetup a módszertanok dzsungeléből, szeptember 24-25-én.

Gyémánttolvaj után nyomozhatunk az 1893-ban játszódó kalandjátékban

castor, 2003. február 03. 18:52
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Ma jelent meg az 1893-as gyémántrablást feldolgozó, A Worlds Fair Mystery című kalandjáték. A program érdekessége, hogy Peter Nepstad chicagói történész egyedül készítette el.

hirdetés
Ma jelent meg az 1893-as gyémántrablást feldolgozó, A World's Fair Mystery című kalandjáték. A program érdekessége, hogy Peter Nepstad chicagói történész egyedül készítette el.

A történet szerint a Kimberly gyémántkiállításon az egyik ékes darabnak nyoma vész, majd egy régi nyomozókollégánk kéri segítségünket a tolvaj előkerítésében. Azonban a helyzet tovább bonyolódik, amikor a tettes szorult helyzetében emberrabláshoz folyamodik, majd az emberrablás gyilkosságba torkollik. Hősünk csak később jön rá, hogy semmi sem olyan egyszerű, mint elsőre tűnik, és egy nagy összeesküvés kellős közepén találja magát.

A nyomozás során több száz helyszínen fordulhatunk meg, melyeken az eligazodást több mint 500 korabeli térkép és fénykép segíti. A fejlesztők 30 óra tiszta játékidőt ígérnek, mely közben tucatnyi szereplővel találkozhatunk és kommunikálhatunk.

Alkalmazott AI meetup és agilis fejlesztői meetup a módszertanok dzsungeléből, szeptember 24-25-én.