Szerző: castor

2003. január 30. 19:24

Aranylemezre került a Splinter Cell akciójáték PC-s verziója

Az Ubi Soft csütörtökön bejelentette, hogy a Tom Clancys Splinter Cell című akciójátékuk PC-s verziója aranylemezre került. A sorozatgyártás után, várhatóan február harmadik hetében kerül a program az üzletek polcaira. A december közepén kiadott kipróbálható demó változatot a megjelenés óta több mint 700 ezren töltötték le az internetről.

Az Ubi Soft csütörtökön bejelentette, hogy a Tom Clancy's Splinter Cell című akciójátékuk PC-s verziója aranylemezre került. A sorozatgyártás után, várhatóan február harmadik hetében kerül a program az üzletek polcaira. A december közepén kiadott kipróbálható demó változatot a megjelenés óta több mint 700 ezren töltötték le az internetről.

A játék történetét a híres bestselleríró, Tom Clancy alkotta meg. A fejlesztést pedig a Red Storm csapat (Rainbow Six-sorozat, Ghost Recon, The Sum of All Fears) végezte. A program tavaly novemberben megjelent xboxos változata hatalmas sikert aratott. Angliában például 40 ezer darabot adtak el belőle az első hétvégén, és jelenleg is az ottani toplista felsőbb részén tanyázik. Több szaklapban elnyerte az "Év Xboxos Játéka" címet.

A Red Stormtól eddig megszokott játékoktól eltérően a Splinter Cellben nem egy csapat irányítása lesz a feladat, hanem -- a Metal Gear Solid 2-höz hasonlóan -- egyedül kell bejutnunk egyes ellenséges helyszínekre. Két küldetés között a cselekményszál előregördülését FMV átvezető videók segítik majd. A feladatok végrehajtása közben előforduló helyzetek reálisabbá tétele érdekében pedig a fejlesztőcsapat még a SWAT és a SEAL kommandó szakmai tanácsait is kikérte.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

MÁLNÁS

7

Tőzsdére megy a Raspberry Pi

2024. május 16. 14:00

Az elmúlt évek meghatározó áramköri lapkáit készítő technológiai cég papírjaival is lehet majd kereskedni a brit tőzsdén.