:

Szerző: Ady Krisztián

2003. január 29. 10:58

12 új megoldást jelentett be a Computer Associates a nagyvállalati linuxos programok piacán

[Herald Communications] A Computer Associates International (CA) 12 új megoldást jelentett be a nyílt forráskódú technológia menedzseléséhez, biztosításához, integrációjához és kihasználásához a nagyvállalati linuxos programok piacán. A CA jelenleg több mint 60 megoldást kínálva támogatja heterogén nagyvállalati környezetben a Linuxot.

[Herald Communications] A Computer Associates International (CA) 12 új megoldást jelentett be a nyílt forráskódú technológia menedzseléséhez, biztosításához, integrációjához és kihasználásához a nagyvállalati linuxos programok piacán. A CA jelenleg több mint 60 megoldást kínálva támogatja heterogén nagyvállalati környezetben a Linuxot.

Az elosztott és mainframe-s Linux környezetekhez a CA a Unicenter Management for WebSphere, a Unicenter Management Portal, az eTrust Web Access Control, és a CleverPath Aion Business Rules Expert új verzióját adta ki. Elosztott környezetekhez a CA a BrightStor ARCserve Backup Agent biztonsági mentési modulját adta ki Apache-ra és MySQL-re. Mainframe-s környezetekhez a CA a Unicenter Network and Systems Management Job Management Option, és az Advantage CA-Easytrieve új verzióit adta ki.

"A Linuxos vállalatok már túl vannak a kísérleti prototípus szakaszon, és a leglényegesebb üzleti igényeiket kielégítő rendszereket vezetnek be" -- mondta Sam Greenblatt, a CA Linux Technológiai Csoport első alelnöke és főkonstruktőre. "Ügyfeleinket folyamatosan támogatjuk linuxos megoldásainkkal, melyek elősegítik a linuxos erőforrások átültetését szélesebb nagyvállalati technológiai környezetekbe".

Az Apache webkiszolgálókat használó ügyfelek számára például a CA Apache agent for BrightStor ARCserve Backup a már forgalomban lévő Unicenter Management for Web Servers termékkel együtt komplett megoldást biztosít a rendszer és az adatok elérhetőségéhez. Az új Unicenter Management for WebSphere verzió mainframes és elosztott környezetben is rendszer szintű támogatást biztosít a WebSphere-t Linuxon használó ügyfelek számára.

A CA CleverPath Aion Business Rules Expert új linuxos verziója szintén támogatja az elosztott és a mainframes környezeteket is, valamint testre szabott üzleti szabályokat alkalmaz még a legnagyobb mainframes adatmennyiségre is. A szabályokkal automatizálhatjuk a legfontosabb üzleti folyamatokat, javíthatjuk a vezetői döntéshozatalt, csökkenthetjük a kockázatot, és precízen kirajzoltathatjuk a jövedelmező piaci lehetőségeket.

A CA ezen túl is szorosan együttműködik a linuxos társadalommal azért, hogy megoldásai teljes mértékben kompatibilisek legyenek a legnagyobb, így a Red Hat és a UnitedLinux csoport disztribúcióival. Az Open Source Development Lab (OSDL) egyik alapítójaként a CA a nagyvállalati szintű linuxos továbbfejlesztésekben is együttműködik az OSDL-lel.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 10:23

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.