Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Felhőből visszaköltözéstől egészen egy banki malware evolúciójáig. Üzemeltetői és IT-biztonsági meetupokkal érkezünk!

A Gainward bejelentette a világ leghosszabb nevű videokártyáját

Barna József, 2003. január 28. 20:14
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A kevés esztétikai érzékkel, ámde annál több válogatott NVIDIA-chippel megáldott tajvani Gainward ma jelentette be, hogy teljessé vált a cég GeForce4 Ti4800SE grafikus processzorra épülő termékkínálata. Az i-re a pontot a FireWire-vezérlővel felszerelt, a The Inquirer szellemes újságírója által a világ leghosszabb márkanévvel rendelkező videokártyájának aposztrofált Gainward GeForce4 Power Pack Ultra/750-8X XP 128MB Golden Sample FireWire tette fel.

hirdetés
[HWSW] A kevés esztétikai érzékkel, ámde annál több válogatott NVIDIA-chippel megáldott tajvani Gainward ma jelentette be, hogy teljessé vált a cég GeForce4 Ti4800SE grafikus processzorra épülő termékkínálata. Az i-re a pontot a FireWire-vezérlővel felszerelt, a The Inquirer szellemes újságírója által a világ leghosszabb márkanévvel rendelkező videokártyájának aposztrofált Gainward GeForce4 Power Pack Ultra/750-8X XP 128MB Golden Sample FireWire tette fel.

Amint arról beszámoltunk, az NVIDIA december elején -- különösebb hírverés nélkül -- két újabb chip forgalmazását kezdte meg. A cégre jellemző nehezen követhető névadási koncepcióhoz hűen a 8x AGP-t támogató újabb grafikus processzorok elnevezése GeForce4 Ti4800 és GeForce4 Ti4800SE lett. Előbbi a csúcskategóriás GeForce4 Ti4600, míg utóbbi a GeForce4 Ti4400 8x AGP interfészt támogató változatainak termékneve. A Gainward most bejelentett terméke az utóbbi GPU-ra épül.

A nyolcrétegű nyomtatott áramköri lapra szerelt videokártyán a FireWire-port mellett található DVI és VIVO (Video in és Video out) csatlakozó is. A grafikus processzort 128 Mbyte, 3,3 ns-os chipekből álló memória szolgálja ki. A termékhez egy nem megnevezett videoszerkesztő és DVD-lejátszó szoftvert, valamint a Serious Sam teljes verziós játékot csomagolja a gyártó az alapértelmezésnek számító, a teljesítmény finomhangolására szolgáló EXPERTool alkalmazás mellett.

4-4 klassz téma a HWSW júniusi üzemeltetői és IT-biztonsági meetupjain. Nézz meg a programot!