Szerző: castor

2003. január 27. 17:11

Újabb javítócsomag érkezett a Need for Speed Hot Pursuit 2-höz

Közel két hónappal a béta verzió után az Electronic Arts kiadta a Need for Speed: Hot Pursuit 2 -höz készült, 242-es verziójú, végleges javítócsomagot . A patch biztonságosabbá teszi a többjátékos módban játszódó versenyeket, megoldja a force feedback kormányoknál tapasztalható gondokat, valamint már támogatja a Logitech Wingman Formula GP, a Logitech Momo Force Wheels és a Thurstmaster Force Feedback Racing Wheels kormányokat.

Közel két hónappal a béta verzió után az Electronic Arts kiadta a Need for Speed: Hot Pursuit 2-höz készült, 242-es verziójú, végleges javítócsomagot. A patch biztonságosabbá teszi a többjátékos módban játszódó versenyeket, megoldja a "force feedback" kormányoknál tapasztalható gondokat, valamint már támogatja a Logitech Wingman Formula GP, a Logitech Momo Force Wheels és a Thurstmaster Force Feedback Racing Wheels kormányokat.

A játékban olyan autókülönlegességek volánjai mögé ülhetünk majd, mint például a Ferrari 360 Spider, vagy a Lamborghini Murcielago. De mint a játék alcíméből már sejthetjük, a rendőrök nem fogják ölbe tett kézzel nézni az esztelen száguldásunkat, hanem azonnal a nyomunkba erednek. Ha nem járnak sikerrel, akkor erősítést hívnak, valamint a letartóztatásunk érdekében bevetik a rendőrségi helikoptert is.

A Hot Pursuit első része népszerűvé válásának egyik legmeghatározóbb oka az volt, hogy lehetőségünk nyílt beülni a Police feliratú járgányokba is, és üldözőbe venni a gyorshajtókat. A készítők most sem hagyták ki ezt a játékmódot, de mellé még újakat is beépítettek (Challenge, Top Cop).

A program mindhárom következő generációs konzolra (PlayStation 2, Xbox, GameCube), valamint PC-re is megjelent.

Mik azok a sötét mintázatok, vagy ahogy az angol nevezi őket, dark patternek? Miért találkozunk egyre többször velük és mit tehetünk, hogy ne kerüljünk a csapdájukba?

a címlapról