Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

A CDV elindította a Panzers hivatalos honlapját

castor, 2003. január 25. 08:55
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A németországi CDV kiadó elindította a magyar fejlesztésű Panzers stratégiai játék hivatalos honlapját , melyen az eddig ismert információkon kívül néhány új kép is megtalálható.

A németországi CDV kiadó elindította a magyar fejlesztésű Panzers stratégiai játék hivatalos honlapját, melyen az eddig ismert információkon kívül néhány új kép is megtalálható.

A játékban a háború három legnagyobb hadviselő fele -- Németország, Anglia-Egyesült Államok, Oroszország -- közül választhatunk, és vezethejük győzelemre a gyalogosokból és járművekből álló különítményünket. Európai nagyvárosokon, hatalmas erdős vagy sík tájakon, mediterrán falukon és havas hegységeken keresztül vezet az utunk, melyek közben rengeteg elsődleges, másodlagos és titkos cél vár megoldásra.

Teljesen valósághűen megalkotott második világháborús járművek -- tankok, lövegek, dzsipek, repülők és teherautók -- segítenek a harcban. Bármely résztvevőt választva egy karizmatikus hős van jelen mint a különítmény vezetője, és az ő története tárul fel a háború folyamán. Játék közbeni animációk, párbeszédek és legfőképpen akciójelenetek színesítik a programot, és viszik tovább a cselekményt.