Szerző: Barna József

2003. január 25. 12:05

Pályázat a számítógépek kreatív újrahasznosítására

Az IDG Magyarországi Lapkiadó Kft. -- a CW-Számítástechnika, a PC WORLD és a GameStar lapok kiadója -- az Informatikai és Hírközlési Minisztérium, a Kulturális Minisztérium és a Környezetvédelmi Minisztérium támogatásával pályázatot hirdet Számítógépek újrahasznosítása -- környezetvédelem címmel.

[HWSW] Az IDG Magyarországi Lapkiadó Kft. -- a CW-Számítástechnika, a PC WORLD és a GameStar lapok kiadója -- az Informatikai és Hírközlési Minisztérium, a Kulturális Minisztérium és a Környezetvédelmi Minisztérium támogatásával pályázatot hirdet "Számítógépek újrahasznosítása -- környezetvédelem" címmel.

Pályázni az alábbi témakörök egyikében lehet:

  1. Régi számítógépek felhasználása egészben vagy alkatrészenként számítástechnikai vagy elektronikai területen.
  2. Az alkatrészek felhasználása, bemutatása bármilyen egyéb, esztétikai, művészi díszítési célokra.
  3. Megsemmisítés környezetbarát módon. Értékes anyagok visszanyerése, újrahasznosítása, az ártalmas anyagok megsemmisítése.

A pályamunkák (cikk, tanulmány, ötlet, programlista) minimális terjedelme 9000 karakter (körülbelül két A4-es oldal), valamint az esetlegesen szükséges illusztrációk, kapcsolási rajzok vagy fényképek. A díjnyertes munkák szerzői értékes jutalomban részesülnek: egy csúcskategóriás számítógép-konfiguráció, egy noteszgép, egy nyaralási utalvány, valamint szoftver- és könyvcsomagok várnak kisorsolásra.

A munkákat 2003. április 30-ig lehet beküldeni az alábbi postai címre:

"Számítógépek újrahasznosítása -- környezetvédelem" pályázat
IDG Magyarországi Lapkiadó Kft.
1065 Budapest
Révay u. 10.

Az eredményhirdetésre és a díjkiosztóra májusban kerül sor. A részletes pályázati kiírás az IDG Magyarország honlapján olvasható.

Szerkesztőségi csapatunkba padavanokat keresünk, akik hozzánk hasonló elveket vallanak a tájékoztatásról és nyitottak az éles kiképzésre.

a címlapról

Hirdetés

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indítunk, most early bird kedvezménnyel!

2021. július 26. 20:51

A 8 alkalmas tanfolyam tökéletes választás lehet azoknak a szakembereknek, akik teszt jelleggel már használnak Kubernetest és általános ismeretekkel is rendelkeznek, de vagy nem a mindennapok szintjén, vagy éles környezetbeli elvárások nélkül. A képzéshez most 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!