Szerző: Ady Krisztián

2003. január 23. 12:05:32

A Vodafone legújabb szolgáltatása: "körSMS" barátoknak, üzleti partnereknek

[Vodafone] A Vodafone elindította körSMS szolgáltatását, amely lehetővé teszi, hogy egyetlen SMS-t több mobiltelefonos címzett is megkapjon. Az új szolgáltatás azok dolgát könnyíti meg, akik sűrűn küldenek több címzettnek SMS-eket. A csoportos SMS leegyszerűsíti az azonos szövegű üzenetek küldését, így időt takarít meg a felhasználók számára, hiszen nem kell az SMS-eket egyesével elküldeni a baráti körnek vagy az üzleti partnereknek.

[Vodafone] A Vodafone elindította "körSMS" szolgáltatását, amely lehetővé teszi, hogy egyetlen SMS-t több mobiltelefonos címzett is megkapjon. Az új szolgáltatás azok dolgát könnyíti meg, akik sűrűn küldenek több címzettnek SMS-eket. A csoportos SMS leegyszerűsíti az azonos szövegű üzenetek küldését, így időt takarít meg a felhasználók számára, hiszen nem kell az SMS-eket egyesével elküldeni a baráti körnek vagy az üzleti partnereknek.

Az SMS-küldés még mindig növekvő és rendkívül népszerű kommunikációs eszköz, amelynek vannak még kihasználatlan lehetőségei. Összejövetelek szervezésénél, vagy bármilyen közérdekű üzenet eljuttatásának kiváló módja a kör SMS küldés.

A körSMS szolgáltatás a Vodafone minden ügyfele számára elérhető, ingyenes regisztrációval, amely a 06-70-7000701-es számra küldött "#reg korsms" tartalmú SMS küldésével végezhető el. A felhasználók egyéni címlistát valamint csoportokat képezhetnek, természetesen többet is.

Csoportjaik szerkesztését -- létrehozását, bővítését, szűkítését -- SMS-ben küldött parancsokkal és webes felületről egyaránt elvégezhetik. A csoportos üzenetek indítását kezdeményezhetik a rendszer központi számára küldött SMS üzenettel, vagy saját személyi számítógépükről a böngészőprogrammal behívott webes kezelőfelületről.

A vállalati ügyfelek számára ezeken felül -- külön szerződés alapján -- további lehetőségek is rendelkezésre állnak, amelyekkel saját belső vállalati körSMS listák hozhatók létre, valamint szabályozhatóak a dolgozók körSMS küldési jogkörei. A körSMS a vállalatok számára rendezvények meghirdetésében, direkt marketing eszközként, valamint a belső kommunikáció felgyorsításában segíthet.

A Vodafone előfizetői a 06-70-7000701-es számon regisztrálhatnak az új szolgáltatásra, amelyet Interneten a https://korsms.vodafone.hu weboldalon érhetnek el. A körSMS-el küldött üzenetek üzenetenként a tarifacsomagja szerinti SMS-tarifával kerülnek kiszámlázásra.

a címlapról