Szerző: roberto

2003. január 23. 09:52

Megjelent a UNIX-os MPlayer filmlejátszó 0.90 RC3-as verziója

[mplayerhq.hu] Az MPlayer fejlesztői három hetes

[mplayerhq.hu] Az MPlayer fejlesztői három hetes hibavadászat után kiadták a program 0.90-es verziójának harmadik kiadásra jelölt változatát. A változások listája minden eddiginél több javításról számol be, néhány javítás a teljesség igénye nélkül: dokumentáció frissítések, újabb teljes képernyős mód javítások, a GTK+ grafikus felület javításai, jobb Radeon támogatás (vidix), kodekek javításai, frissítései.

A változásokról bővebben az mplayerhq.hu hírei között olvashatunk, ugyanitt találjuk a forráskódot, amely többek közt a népszerű a DivX és MPEG formátumok natív kodekjeit is tartalmazza, azonban vannak csak kodekeket tartalmazó egyéb csomagok is, ezek az egyéb gyakori formátumok lejátszásához szükségesek (Windows Media, RealMedia, QuickTime). A lejátszó fordításhoz szokás szerint a GNU fordítócsomag (GCC) 2.95.3-as vagy 2.95.4-es verziói ajánlottak.

Szerkesztőségi csapatunkba padavanokat keresünk, akik hozzánk hasonló elveket vallanak a tájékoztatásról és nyitottak az éles kiképzésre.

a címlapról

Hirdetés

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indítunk, most early bird kedvezménnyel!

2021. július 26. 21:41

A 8 alkalmas tanfolyam tökéletes választás lehet azoknak a szakembereknek, akik teszt jelleggel már használnak Kubernetest és általános ismeretekkel is rendelkeznek, de vagy nem a mindennapok szintjén, vagy éles környezetbeli elvárások nélkül. A képzéshez most 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!