Szerző: Ady Krisztián

2003. január 22. 17:19

Analóg forrásból rögzíthetünk a Pinnacle USB-s digitalizáló kábelével

[Clubic.com] Újabb USB felületre csatlakoztatható digitalizálót dob hamarosan piacra a Pinnacle Systems. A Linx USB Plus néven forgalmazott digitalizáló kábel akár az 1.1-es specifikációnak megfelelő USB porton keresztül is lehetővé teszi az analóg bemenetre érkező kép és hang digitalizálását. A Linx digitalizáló első verziója maximum 320x240 pixeles felbontást támogatott 30 kép/s sebességgel.

[Clubic.com] Újabb USB felületre csatlakoztatható digitalizálót dob hamarosan piacra a Pinnacle Systems. A Linx USB Plus néven forgalmazott "digitalizáló kábel" akár az 1.1-es specifikációnak megfelelő USB porton keresztül is lehetővé teszi az analóg bemenetre érkező kép és hang digitalizálását. A Linx digitalizáló első verziója maximum 320x240 pixeles felbontást támogatott 30 kép/s sebességgel.

A Pinnacle Linx USB Plus digitalizálón SVIDEO és kompozit bemeneteket találhatunk, valamint RCA csatlakozókat a hang rögzítéséhez. A digitalizáló kábel 69 eurós áron lesz kapható. A Pinnacle saját fejlesztésű Studio 8 IT és Video & Photo Burner (az Expression 2.0 butított verziója) alkalmazásait is mellékeli a készülékhez.

A HackerRank 2020-as, 116.000 fejlesztő válaszaiból készült kutatása szerint a legtöbbjük a Go-t szeretné megtanulni következőleg, amely eredménynek az okait most ebben a cikkben szedtük össze.

a címlapról